CROSSDOCK Extraliga

Sváteční pátek přinese středočeské derby, piráti čelí ataku rozjeté Elby!

Před námi je díky pátečnímu státnímu svátku prodloužený víkend, ale CROSSDOCK Extraliga pokračuje dalším kompletním kolem. Na programu je tak pět zápasů, z nichž se první odehraje už v pátek dopoledne.

Pátek 17.11.

11:00 HBC Rakovník vs. HBC ALPIQ Kladno

Kladno stále šlape na paty prvnímu Kert Parku. Aktuálně na něj ztrácí pět bodů, ale má odehráno o zápas méně. Pražský celek během následujícího víkendu nehraje, a tak se mu může ALPIQ v případě výhry přiblížit. Do cesty se mu postaví Rakovník, kterému patří s jedenácti body desátá příčka. První vzájemné utkání vyhrálo Kladno, po první třetině byl však stav utkání 0:0. ALPIQ se dostal v prostřední části do tříbrankového vedení, na které Rakovník dokázal ještě odpovědět, ale další gól už nepřidal, a Kladno tak vyhrálo 4:1.

Sobota 18.11.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. Elba DDM Ústí nad Labem – ZÁPAS KOLA!

Napínavé utkání nás čeká mezi týmy Hradce a Ústí, jež se nacházejí na páté, respektive šesté pozici a mají shodný počet bodů. O vyrovnanosti obou týmů mluví i první vzájemný duel, který vyhrálo Ústí těsně 3:2. Nejzajímavější byla poslední minuta celého utkání, ve které padly hned tři branky! Elba DDM se dostala do dvoubrankového vedení, které Hradec dokázal ještě snížit, ale následujících pětadvacet sekund mu na vyrovnání už nestačilo.

11:00 TJ KOVO Praha vs. SK Hokejbal Letohrad

V sobotu se odehraje také souboj dvou celků, které se nacházejí ve spodních patrech tabulky. Poslední KOVO přivítá na svém hřišti devátý Letohrad, který má však o šest bodů více. Na lepší postavení Letohradu poukazuje také poslední vzájemný zápas ze září, který vyhráli východočeští jeleni 2:0. Branky padaly na konci druhé třetiny a zkraje poslední patnáctiminutovky. Letohrad tak rozhodl o své výhře během necelých čtyř minut.

14:00 SK Sudoměřice vs. HBC Plzeň

Plzeň se Sudoměřicemi dělí dvě příčky, ale pouhý jeden bod. I přes vyrovnanost obou týmů skončilo první vzájemné utkání jasným výsledkem. Plzeňští se ujali po první třetině dvoubrankového vedení, ale do konce zápasu náskok ještě navýšili. Oproti tomu Sudoměřice nedokázaly ani jednou překonat plzeňského brankáře, jehož tým tak zaslouženě vyhrál 5:0.

15:00 HBC Rondo Most vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Poslední sobotní zápas proti sobě postaví Most a Autosklo. Mostečtí jsou na osmé příčce, protože prohráli poslední tři utkání a posunuli se tak tabulkou níž. Oproti tomu je Autosklo třetí a rádo by si místo na čele tabulky udrželo. Poslední vzájemný zápas byl po druhé patnáctiminutovce vyrovnaný 1:1, a o svojí výhře rozhodli pardubičtí hokejbalisté ve třetí třetině. Byli to tak oni, kdo bral tři body za výhru 3:1.

Sledujte všechny duely živě na onlajnech -> ZDE!