CROSSDOCK Extraliga

Piráti svedou tabulkové derby s Plzní, Rondo se pokusí v zápase kola překvapit Kladno!

Další hrací víkend se uskuteční zápasy CROSSDOCK Extraligy pouze v sobotu. V tu se odehraje pět utkání, od kterých můžeme očekávat vyrovnané duely. Nejblíže k sobě se v tabulce nacházejí celky Hradce a Plzně.

11:00 TJ Kovo Praha vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Kovu se stále nedaří, i po dalším kole se pořád nachází na posledním místě se ztrátou šesti bodů na předposlední Rakovník a devátý Letohrad. Další tým, který se mu postaví do cesty, je Elba DDM. Ta v posledním kole porazila Letohrad a posunula se na šestou příčku. Poslední vzájemný zápas z března musela rozhodnout až samostatná střílení. V těch byli úspěšnější hosté z Ústí, kteří tak vyhráli těsně 3:2.

11:00 HBC Rakovník vs. HC Kert Park Praha

Další z týmů, který se pokusí porazit první Kert Park, je Rakovník. Ten se sice nachází na předposlední příčce, ale na pátou Plzeň ztrácí pouhé dva body. První loňský vzájemný zápas vyzněl jasně pro Kert Park, který porazil Rakovník 10:1. Druhé utkání už bylo těsnější, ale i tak vyšel jako vítěz opět pražský celek, který zvítězil 3:1. Dokáže se tentokrát Rakovník svému soupeři ještě více vyrovnat?

13:30 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Plzeň

Hradec poslední dvě utkání ze tří prohrál a klesl tak na čtvrtou pozici. Na druhé Autosklo však ztrácí tři body a má odehráno o utkání méně. Plzeň se nachází o jednu příčku níže, než jeho další soupeř a čeká nás tak "derby" mezi tabulkovými sousedy. Můžeme tedy očekávat vyrovnané utkání. Velmi těsný byl také poslední společný zápas, který skončil až po samostatných stříleních. Přesto, že Plzeň dvakrát prohrávala, nakonec to byla ona, která brala výhru 4:3.

15:00 SK Sudoměřice vs. HBC Autosklo–H.A.K. Pardubice

Autosklo se aktuálně nachází na druhé příčce, na první Kert Park ztrácí čtyři body, a navíc má odehráno o utkání více. O body ho budou chtít v dalším kole připravit Sudoměřice, které jsou osmé. Sudoměřice jsou společně s Kladnem jediným celkem, jehož všechny zápasy skončily po základní hrací době. Když se podíváme zpátky do března, kdy se odehrálo poslední vzájemné utkání, najdeme mezi vítězi Sudoměřice, které si poradily s Autosklem 2:0.

Zápas kola!

15:00 HBC Rondo Most vs. HBC ALPIQ Kladno

V dalším zápasu kola se proti sobě postaví Most s Kladnem. Rondo ztrácí na svého soupeře šest bodů. I když bude ALPIQ favoritem utkání, nemusí se stát zaručeně jeho vítězem. Most se totiž prezentuje dobrými výsledky a v posledním utkání prohrál s Kert Parkem těsně 1:2. Těsný výsledek přineslo i poslední vzájemné utkání z března, které vyhrálo Kladno 3:2 po samostatných stříleních. Od zápasu kola se tak dá očekávat velmi napínavý průběh.

Sledujte všechny duely živě na onlajnech -> ZDE!