CROSSDOCK Extraliga

Letohrad podruhé za víkend bez bodu, Pardubice naopak slaví parádní double!

Ještě dvě utkání hokejbalové CROSSDOCK Extraligy v tomto týdnu se odehrála o druhém víkendovém dnu. Na východě Čech se uskutečnilo druhé derby za dva dny, které mělo opět stejného vítěze a naopak na druhé straně republiky nenastartovalo sezonní obrat k lepšímu pražské Kovo.

Neděle 5.11.

SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)

Střely: 21:14, vyloučení: 3:5, využití: 0:0, oslabení: 0:0, diváků: 80, rozhodčí: Popelka, Prudík.

Branky a nahrávky: 22. Běloušek (Cvejn) – 4. Březina (Česák, Filip), 17. Vlasák.

V právé nedělní poledne začal zápas v Letohradu, kam ke svému druhému východočeskému derby za jeden víkend zajížděl celek z Pardubic. A i tentokrát to bylo Autosklo, které začalo lépe a dostalo se do vedení. Když pak ze začátku prostřední periody domácí prohrávali o dvě trefy, vypadalo to s nimi bledě a nic na tom nezměnilo ani brzké snížení. Jeleni tak podruhé za víkend prohráli, naopak Pardubice mají nyní diamatrálně odlišné "starosti"!

HBC Plzeň vs. TJ Kovo Praha 5:1 (3:0, 2:0, 0:1)

Střely: 22:19, vyloučení: 8:12, využití: 2:1, oslabení: 0:0, diváků: 70, rozhodčí: Kettner, Záhora.

Branky a nahrávky: 2. Švarc (Pauer), 5. Švarc, 7. Kavalír (Ulč), 21. Pejchar (Malý), 25. Kunzmann (Benedikt J., Švarc) – 38. Adam (Zahálka, Valenta).

Celý víkendový hokejbalový program uzavřel v neděli pozdě odpoledne střet dvou extraligových celků na západě Čech. Plzeň se nacházela na hranici osmičky a pozici si chtěla vylepšit proti trápícímu se Kovu. To, bohužel pro Pražany, potvrdilo svoji formu i na hřišti Mečounů, kteří rozhodli prakticky v prvních sedmi minutách, po kterých vedli už 3:0. Zajímavostí je také číslo vyloučených hráčů, a to hned 8 ku 12!