CROSSDOCK Extraliga

Derby o vládce východních Čech! Rozjetý Hradec zavítá na horkou půdu Pardubic

Při výběru dalšího zápasu kola CROSSDOCK Extraligy jsme nemohli ani vybrat jinak. Duel Autoskla Pardubice proti Hradci Králové bude skvostem následujícího víkendu, východočeské derby dvou krajských měst bude prostě stát za to!

Smlsne si Hradec po Kladnu i na Pardubicích?

Hradec Králové zažívá po krátkém půstu skvělou sezonu, tým pod vedením hrajícího trenéra Petra Nováka patří k černým koňům soutěže a kousat bude i na horkém hřišti pardubického Autoskla. Hradečtí se mohou opřít zejména o výsledek z posledního víkendu, kdy doma nečekaně doslova rozstříleli celek Kladna 7:0 a jsou psychicky hodně nahoře. Navíc jim v tabulce patří druhá pozice a z toho důvodu se od nich očekává, že v derby proti Pardubicím budou potvrzovat roli favorita.

Autosklo míří tabulkou vzhůru, pomohou posily?

Naopak předloňský mistr zatím v letošním ročníku zůstává výrazně za očekáváním. Dokonce se ještě před minulým víkendem nedokázal držet na pozicích zajišťující vyřazovací boje, na čtvrté místo se posunul až díky domácímu vítězství v dalším východočeském derby proti Letohradu. Záležet bude, zda Autosklu pomohou posily Jan Bílý s Petrem Filipem, kteří hned při svém prvním vystoupení zaznamenali velice důležité nahrávky. Bude to ale tentokrát stačit na rozjetý Hradec?

Zápas kola startuje v pardubických Polabinách v sobotu 4. listopadu v 16:00!!!

Sledujte zápas na onlajnech ZDE!