CROSSDOCK Extraliga

Tipy: Vzkříšení Letohradu odnese Plzeň, Novákova forma na Kladno stačit nebude

S blížícím se závěrem podzimní části CROSSDOCK Extraligy hokejbalu se nadále bojuje o nesmírně důležité body, díky kterým začíná pomalu krystalizovat postupová osmička do vyřazovacích bojů. Na tipy se nyní zaměřil nejproduktivnější hráč ústeckého týmu Lukáš Soukup.

Sobota 28.10.

SH Hokejbal Letohrad vs. HBC Plzeň

Lukáš Soukup (útočník Elba DDM Ústí nad Labem): Letohrad je doma velmi nepříjemný, může se opřít o Jana Šimaru v brance, navíc hraje na asfaltu, což by mohlo dělat Plzni problémy. Myslím si, že tři body zůstanou doma.

Tip redakce: Tým Letohradu zatím v letošní sezoně zůstává za očekáváním, vždyť mu v tabulce patří předposlední příčka. V tomto případě však papírové předpoklady hrát roli nebudou. Jeleni jsou doma silní a to potvrdí i proti Plzni, která si tak ze zápasu neodnese ani bod.

TJ Kovo Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Lukáš Soukup: Pardubicím v minulém kole pomohli Petr Filip a Honza Bílý, pokud nastoupí i proti Kovu, tak favorizuji Pardubice.

Tip redakce: V Praze se uskuteční souboj celků, které rozhodně chtějí více. Ani Kovo, ani Pardubice zatím nepředvádí to, co se od nich očekává a souboj o tři body bude nesmírně důležitý. Rozhodně uvidíme zajímavý duel, Kovo bude v domácím prostředí nepříjemné a utkání vítěze v řádné hrací době nepozná. Na nájezdy uspějí Pardubice.

HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC ALPIQ Kladno

Lukáš Soukup: V tomto zajímavém utkání je pro mě favorit Kladno, má obrovskou útočnou sílu, Hradec táhne Petr Novák, který má velkou formu. Myslím si však, že na Kladno to stačit nebude.

Tip redakce: V Hradci bude k vidění skvělý zápas, Piráti jsou na domácí půdě nesmírně složitým soupeřem a svoji sílu ukážou i proti Kladnu. I zde uvidíme remízový výsledek, v nájezdové loterii budou brát bod navíc hosté.

HBC Rondo Most vs. HBC Rakovník

Lukáš Soukup: Zde to tipuji na výhru domácích, kteří doma prohrávat nebudou.

Tip redakce: Most v letošní sezoně nechává zapomenout na nelichotivé výsledky z předchozího ročníku a ukazuje, že je připraven se poprat o místo ve vyřazovacích bojích a doma si zápas s Rakovníkem nenechá ujít. Právě Rakovník v letošní sezoně taktéž zaznamenal výrazný posun směrem kupředu, na severu Čech mu to ale na bodový zisk stačit nebude.

Neděle 29.10.

SK Hokejbal Letohrad vs. HBC ALPIQ Kladno - ODLOŽENO!!!

SK Sudoměřice vs. HC Kert Park Praha

Lukáš Soukup: Sudoměřice budou kousat, ale Kert Park je zkušený tým a odveze si body domů.

Tip redakce: Kert Park Praha v sobotu na Slovensku poměří síly se Skalicí, se kterou si to rozdá o Česko-slovenský superpohár, hned následující den ho čeká bitva o extraligové body. Se Sudoměřicemi se očekává vyrovnané utkání, které budou rozhodovat jednotlivé chyby. Myslíme si, že hosté jich udělají méně a z toho důvodu zvítězí.