CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga se po dalším hracím víkendu může celá promíchat!

První místo zatím drží Kert Park, ale po dalším hracím víkendu už to tak být nemusí. I přes výhru se před něj může dostat druhé Kladno, které totiž čekají hned dvě utkání a v případě dvou výher se dostane na čelo tabulky.

Sobota 28. 11.

11:00 TJ Kovo Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Kovo bude usilovat o druhou výhru v sezoně a další body do tabulky na svém hřišti proti Autosklu. Stále se nachází na poslední příčce, pardubičtí jsou sedmí. Naposledy se spolu tyto dva celky utkaly v rámci čtvrtfinále play-off loňské sezony, kdy jasně vyhrály Pardubice. Kovo v sérii nevyhrálo ani jedno utkání a prohrálo tak 0:3 na zápasy. I v letošním ročníku se zatím více daří Autosklu, které nebude chtít na pražské půdě ztratit body.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC ALPIQ Kladno

Druhou čtvrtfinálovou dvojicí v loňském ročníku byly týmy Hradce a Kladna, které se proti sobě postaví také v sobotu od 11:00 hod. V druhém utkání v Kladně srovnal Hradec díky výhře 3:2 po samostatných stříleních sérii na 1:1. Další vítězství už však nepřidal a prohrál tak 1:3. V letošním ročníku od sebe dělí oba dva celky dva body a nacházejí se na druhém, respektive třetím místě. Čeká nás tak vyrovnaný souboj a bitva o čelní místa extraligové tabulky!

15:00 HBC Rondo Most vs. HBC Rakovník

Loňský ročník se týmům úplně nepodařil a narazily tak na sebe v rámci play-out, kde zvítězil Most jasně 6:3. Rakovník se zatím letos nachází na devátém místě, ale vzhledem k vyrovnanosti právě probíhajícího ročníku, ztrácí na pátý Most pouhé dva body. Vítězství po základní hrací době má zatím pouze jedno a rád by přidal další. Na hřišti Mostu to však nebude úplně jednoduché, naposledy si totiž Rondo vyšláplo na čtvrté Sudoměřice, které porazilo 4:2. Nyní mělo ale čtrnáctidenní pauzu, tak uvidíme, jak si s utkáním po přestávce poradí.

16:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Plzeň

Letohrad nemůže být se svým aktuálním postavením v tabulce úplně spokojený. Nachází se totiž na předposlední příčce, ale stejně jako Rakovník nemá na čelo tabulky moc velkou ztrátu. V sobotu ho čeká na jeho hřišti šestá Plzeň, se kterou se naposledy utkal v listopadu. Zápas přinesl napínavou podívanou a o vítězi musela rozhodnout až samostatná střílení, ve kterých zvítězil Letohrad. Podle rok starého vítězství však nemůžeme tým favorizovat, rozhodne letošní forma a aktuální připravenost. Tyto faktory ale mírně favorizují západočeské mečouny!

Neděle 29. 11.

11:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC ALPIQ Kladno

Hned druhý den čeká Letohrad další domácí utkání, a ještě těžší soupeř než ten sobotní. Kladnu patří druhá příčka, na první Kert Park ztrácí dva body, ale má odehráno o utkání méně, což se po víkendu vyrovná. Poslední vzájemný duel odehrál Letohrad s týmem Kladna v březnu, kdy ho porazil 3:2. Tentokrát však budou mít oba celky v nohách sobotní zápas a v tabulce se nacházejí na opačných pólech tabulky. Hnacím motorem bude určitě pro obě mužstva výsledek sobotních utkání.

11:00 SK Sudoměřice vs. HC Kert Park Praha – ZÁPAS KOLA!

V dalším zápasu kola se proti sobě postaví Sudoměřice a Kert Park. Pražskému celku se zatím daří a nachází se na prvním místě tabulky. Ale ani Sudoměřice na tom nejsou o tolik hůře, momentálně jim patří nepopulární čtvrtá příčka. Také v tomto případě najdeme poslední vzájemné utkání, které je rok staré, a s nímž si Kert Park poradil na výbornou. Sudoměřice porazil jasně 12:1. V letošním ročníku však můžeme rozhodně očekávat vyrovnanější souboj, ve kterém Sudoměřice nedají svému soupeři nic zadarmo.

Sledujte všechny duely živě na onlajnech -> ZDE!