CROSSDOCK Extraliga

Po týdnu znovu! Oplatí Sudoměřice Rakovníku porážku z minulé neděle?

CROSSDOCK Eextraliga je za polovinou své podzimní části a tabulka se tak začíná formovat podle reálných výkonnostních měřítek. Nynější zápas kola naší redakci zavede poprvé v ročníku do Rakovníka.

Rakovník zlepšil obraz hry, body moc nesbíral

Raci po neúspěšném minulém ročníku do svých řad přivábili nové hráče a soupiska vloni posledního celku rázem vypadala více nabušeně. A bylo to znát i na hřišti! Středočeši zlepšili o hodně svůj obraz hry a mnohdy nescházelo mnoho k tomu, aby se dočkali i nečekaného vítězství. Ovšem nejednou Rakovník přišel o dobře rozehraný zápas až v samotném závěru a odcházel tak i pouze s jedním bodem.

V minulém kole se však Raci dočkali. Na jihu Moravy se střetli se Sudoměřicemi, odkud se jim cestovalo tuze vesele, jelikož si připsali plnobodovou výhru, kterou potřebovali jako sůl. Druhá polovina tabulky je však nesmírně vyrovnaná, vždyť rozdíl mezi posledním a šestým místem, kde se momentálně s odehraným utkáním navíc nachází Rakovník, je pouze čtyřbodový.

Sudoměřice měly rakový start, který se však zastavil

Celek z jižní Moravy vstoupil do letošní sezony skvěle. Už Český pohár totiž naznačil nynější sílu Sudoměřic, jelikož došly až do finále a svoji zlepšenou hru doplněnou dravým mládím poté předvádějí i v CROSSDOCK Extralize. Pro hokejbalové fanoušky to tak byl trochu nezvyklý pohled, když viděli v top patrech tabulky Hradec Králové a zmiňované Sudoměřice, tedy jinak celky, jež mezi sebou bojovaly vždy v tuhých bojích o poslední místečko v play-off.

Zatímco fazona královéhradeckým pirátům vydržela, a navíc šla možná ještě nahoru, u Jihomoravanů tomu už tak úplně není, jelikož v posledních zápasech body ztrácí a naposledy nechali všechny právě Rakům. Ve středních Čechách nás tak v sobotu od třinácté hodiny možná čeká sudoměřická odveta! Nebo ne?

13:00 HBC Rakovník vs. SK Sudoměřice

Živě na Onlajnech -> ZDE!