CROSSDOCK Extraliga

Další kolo CROSSDOCK Extraligy přinese souboj o první místo tabulky

CROSSDOCK Extraliga hokejbalu odstartuje už v pátek ve 20:00, kdy se proti sobě postaví Kladno s Kovem. Největším trhákem víkendu však bude duel prvního s druhým, Kert Park totiž hostí obrozený Hradec Králové.

Pátek 20.10.

20:00 HBC ALPIQ Kladno vs. TJ KOVO Praha

Další kolo odstartuje už v pátek na hřišti Kladna. To si během minulého víkendu poradilo v televizním utkání s Plzní 3:0. Nyní ho čeká celek ze samého dna tabulky, proti kterému by měl být jasným favoritem. Kovo však v minulém utkání trápilo Kert Park, který však ve druhé třetině nasadil o stupeň vyšší rychlost a pražské derby vyhrál. Naposledy se spolu tyto dva týmy utkaly v březnu, kdy Kladno vyhrálo jasně 6:2.

Sobota 21.10.

13:00 HBC Rakovník vs. SK Sudoměřice – ZÁPAS KOLA!

Dva týmy ze středu tabulky se spolu znovu utkají už po týdnu, ale nyní na ně bude zaměřen větší zájem, jedná se totiž o zápas kola. Před necelým týdnem šly jako první do vedení už po dvaadvaceti sekundách Sudoměřice, Rakovník otočil skóre ve svůj prospěch, ale tentokrát to byly Sudoměřice, kdo vyrovnal. Další tři branky však vstřelili už jen hosté, kteří na jihomoravské půdě vyhráli trochu překvapivě 5:2. Sudoměřice tak mají svému soupeři co vracet.

16:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. SK Hokejbal Letohrad

Autosklo se aktuálně nachází až na desáté pozici a na svém kontě má jen dvě výhry. Letohrad na tom není o moc lépe, má totiž pouze o bod více a patří mu osmá příčka. Čeká nás tak vyrovnaný zápas, ve kterém budou oba týmy usilovat o plný počet bodů. Poslední vzájemné utkání je z března, kdy se z výhry 5:3 radovalo Autosklo. Jak tomu bude v nové sezoně, zjistíme v sobotních odpoledních hodinách.

16:00 HBC Plzeň vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Také Plzni se zatím asi nedaří úplně podle plánů, loňský semifinalista je totiž až na deváté příčce. V dalším kole ho čeká tým z Ústí nad Labem, se kterým na sebe narazily ve čtvrtfinále minulého ročníku. V tom se Elba DDM dvakrát ujala vedení v celé sérii, ale Plzeň pokaždé vyrovnala a o postupujícím musel rozhodnout poslední pátý zápas, který vyhráli Plzeňští jasně 5:0. V letošním ročníku se zatím Elbě daří lépe, a ráda by si připsala další body do tabulky.

17:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Hradec Králové 1988

Souboj o první příčku, takový bude zápas mezi Kert Parkem a Hradcem. Oba celky dělí v tabulce pouhý bod, utkání by tak mělo nabídnout vyrovnaný hokejbal. V posledním vzájemném zápase se Kert Park dostal až do čtyřbrankového náskoku, který Hradec dokázal snížit na rozdíl jedné branky! Byl to však pražský tým, který měl poslední slovo, a vyhrál tak 6:3. Bude se jednat také o souboj tří nejlepších extraligových hráčů. Kručka s Fejfarem proti hradeckému Novákovi.

Sledujte všechny duely živě na onlajnech -> ZDE!