CROSSDOCK Extraliga

Střípky z CROSSDOCK Extraligy: Košťál zametl s Kert Parkem, Ústečtí na střelnici

Po týdnu jsou tu zas jedny střepy, tak si teď ihned jděte dát dřepy! Po celou sobotu hrál se tu hokejbal, celých pět zápasů, jen Musil nepískal. Nejvíce gólů padalo na Kladně, za nulu Návara vydal se pokladně.

Nájezdový mág je Petr Novák!

Petr Novák v nedávném rozhovoru prozradil, že mu nájezdy nikdy moc nešly. V zápasu s pražským Kovem z pozice hrajícího trenéra nominoval na nájezd sám sebe. Neminul a vymotal svému týmu bod navíc. O minulé sobotě odcestovali piráti dobýt Most. Most měl nejprve na Krajíčku, poté byl jeden z nich Plachý, třetí gól byl Černý a nakonec došlo opět na Chybu, v důsledku čehož se šlo podruhé během víkendu na samostatná střílení, ve kterých se matador Novák trefil hned třikrát a připsal svému týmu další bod navíc.

V sobotu ve 14:10 byl v televizi k vidění návod na podzimní úklid

Televizní utkání a zápas kola zároveň. Repríza loňského kontroverzního čtvrtfinále. Opět déšť. Heslo: „Na moje obutí je spolehnutí“ platilo tentokrát víc než kdy dříve. Zatímco v pátém zápasu loňského čtvrtfinále se letohradským jelenům značně rozjížděla kopýtka, v sobotu byli Letohradští nohama pevně na zemi! I přesto, že v úvodu dvakrát udeřil trojlístek Wróbel, Fejfar, Kruček, Letohrad se nezalekl a v šestnácté minutě bylo srovnáno. V minutě devětatřicáté se v Lužinách zřejmě natáčela rubrika Podzimní úklid pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, a tak se ke slovu dostal Lux i zametač míčků do branky Košťál a výhra Letohradu byla na světě!

Střelnice na Kladně, na kterou Ústečtí nedorazili

Sobotnímu utkání Jindřichova Hradce předcházel zápas Kladna s Ústím. Spíše to ale vypadalo na báčko Kladenských, neboť hráči z ústeckého domu dětí a mládeže poslali na branku Kladna pouze osm míčků. Skóre zápasu postupně narůstalo, až se zastavilo na konečných 8:0, na kterých zanechal poměrně značný šrám kladenský Šrámek, který jeden gól dal a na další tři přihrál.