CROSSDOCK Extraliga

Dva zápasy kola a televizní přenos, takové bude další kolo CROSSDOCK Extraligy

Následující víkend přinese v CROSSDOCK Extralize hokejbalu hned dva zápasy kola a živé vysílání na ČT Sport! Už po týdnu se tak na obrazovky České televize vrátí hokejbal, který budou propagovat hráči Kladna a Plzně.

Pátek 13.10.

20:00 TJ KOVO Praha vs. HC Kert Park Praha – ZÁPAS KOLA!

Netradičně v pátek se proti sobě postaví dva pražské celky. Ve večerních hodinách se odehraje první zápas kola mezi Kovem a Kert Parkem. Jedná se o celky, které se nacházejí na úplně opačných stranách tabulky. Zatímco Kert Park soutěž vede, Kovo se nachází na samotném dně. Bodový rozdíl je však zatím pouze šest bodů. Poslední vzájemné utkání v loňském roce nabídlo napínavou podívanou, kterou vyhrál loňský mistr až po samostatných stříleních. Po první třetině mu však teklo do bot, protože prohrával už 0:3! Náskok soupeře však smazal, a navíc dokázal vyhrát. V pražském derby nás tak čeká napínavý souboj.

Sobota 14.10.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Rakovník

V prvním sobotním utkání se proti sobě postaví dva nejlepší hráči kanadského bodování. Na straně Hradce to je Petr Novák a na straně Rakovníku pak Martin Tvarůžek. Oba celky však dělí v tabulce sedm míst. Hradečtí šlapou na paty prvnímu Kert Parku, kdežto Rakovník má jednobodový náskok před posledním Kovem. Také poslední vzájemný zápas těchto dvou týmů skončil v loňském roce až po samostatných stříleních. Zda si Rakovník dokáže poradit s Hradcem i letos a podaří se mu připsat si do tabulky první tříbrankovou výhru, zjistíme v sobotu od 11:00 hod.

15:00 SK Sudoměřice vs. HBC Rondo Most

Tabulkoví sousedé ze čtvrté, respektive páté pozice se střetnou na půdě Sudoměřic, kam zavítá Most. Oba týmy prohrály svoje poslední utkání shodně s Hradcem, kterému podlehly o gól. Čeká nás tak vyrovnaný zápas. Také vzájemný zápas z března skončil rozdílem branky a úspěšnější byly Sudoměřice. Most však před letošním ročníkem posílil a Sudoměřicím bude chtít porážku oplatit.

16:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Ústí narazilo v posledních dvou zápasech na soupeře z horní části tabulky a oběma podlehlo. S Kladnem prohrálo dokonce vysoko 8:0. Nyní ho čeká tabulkový soused, kterým je Autosklo. Ani tomu se zápas s Kladnem nepodařil a obdrželo od něj o branku méně. V tabulce mají tyto celky stejný počet bodů a dělí je jen rozdílné skóre. Vzájemný zápas odehrály tyto dvě mužstva v listopadu loňského roku, což je už dlouhá doba a výsledek 4:2 ve prospěch Autoskla nemusí nic znamenat.

Neděle 15.10.

11:00 SK Sudoměřice vs. HBC Rakovník

Druhý zápas víkendu bude mít na programu Rakovník, který se po Hradci představí v Sudoměřicích, které také čeká druhé utkání. Ty se však představí podruhé doma. Týmy na sebe narazily v loňském roce v play-out, ve kterém Sudoměřice porazily Rakovník 5:2.

10:00 ČT Sport: HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Plzeň – ZÁPAS KOLA!

Druhý zápas kola a zároveň televizní utkání proti sobě postaví Kladno s Plzní. Stejně jako v minulém utkání, které se hrálo před kamerami České televize, bude i toto reprízou loňského semifinále. V letošním roce se zatím lépe daří Kladnu, kterému patří třetí příčka. Plzeň na sedmém místě však ztrácí pouhé dva body. Můžeme tak očekávat vyrovnané utkání a výbornou reklamu na hokejbal.

Sledujte všechny duely živě na onlajnech -> ZDE!