CROSSDOCK Extraliga

Střípky z CROSSDOCK Extraligy: Sudoměřice mají letos start jako z filmu pro dospělé

Svátek, nesvátek! Hokejbal se hraje zkrátka vždy a za každého počasí. Jasným důkazem toho bylo pět zápasů na Svatého Václava a tři na Jeronýma. Devět výjezdů a trojice nájezdů. Tentokrát jsme pro vás nesmotali provaz, ale jsou tu o5 střípky, které můžete dát do váz, neb jsou jako kytičky.

LomiRAKu, LomiRAKu, do roka a do dne!

Rakovník byl v loňské sezoně naší nejvyšší tuzemské ligy nováčkem. Jedním z týmů, které zpočátku zavítaly na jejich asfaltový plácek, byl tým z Ústí nad Labem a raci nakonec slavili výhru po nájezdech. Rok tomu jest. „Do roka a do dne!“, zřejmě zvolala dvojice ústeckých KO-ZUNA (Kostovič Jan, Zuna Aleš) a odplata byla na světě! Ústecký Pilař totiž pro svůj tým ve čtvrtek vypiloval výsledek na konečných 3:2 po samostatných nájezdech…

Roberte, třes se! Brzy zřejmě přiletí ptáček Špaček

Kladenští nešetřili své soky „Perníkáře“ a svátek, nesvátek jim nadělili stejný počet branek, jako Kia let záruky svým zákazníkům! Vedle Šímy, diviše Prokopa či Barnošáka se dvakrát uHnízdil i Špaček, jenž si již zřejmě připravuje Rachny-kachny, zlaté brány olympijského turnaje a hattricky, vytesané svaté v brankovišti, Finy pod Kontiolou, plováčky Voráčky, pálící gumy, vytesané Hašky a podobné hlášky, neboť si, jakožto student žurnalistiky, brousí zobáček na křeslo komentátorské hvězdy Roberta Záruby. Jsme sami zvědavi, co se z tohoto univerzála nakonec vyklube, vždyť je to chlapec jak ze žurnálu. Na čtvrteční nakládačce nezměnil nic ani Krejčí Březina.

Sudoměřice su hore!

Jihomoravský tým má letos start jako z filmu pro dospělé – žádná předehra, od prvního zápasu se jde tvrdě na věc. Další, kdo se ve čtvrtek utopil ve vodách jejich Kaluží, byly pražské sprosté skútry (vosa obecná – latinsky Vespa vulgaris, pozn. red.) vosy, kterým k pohromě od Studénky nepomohly ani kovové hlavohrudi, a Sudoměřičtí je smetli jak pendolino.

Hodný Strejček Miroslav

Poraněné vosy se po čtvrtečním masakru rychle zberchaly (význam slova vzpamatovat se, uzdravit se pozn. red.) a v sobotu si poradily s mosteckou bandou, která měla o Chybu více, což pro ně znamenalo prohru 2:3. Velice laskavý byl ten den Strejček Miroslav, který hned v úvodu poskytnul laskominu pro Kočku a o pár minut později též pro kamaráda Martina. A to měl Most zase Chytrého Marka…