Reprezentace

Reprezentace veteránů slavila v Nitře výhru

Reprezentace - masters - Tolik hokejbalových legend na jednom místě se vidí jen občas, vlastně skoro jen když hraje reprezentace Masters, která má za sebou po roční odmlce další utkání.

V rámci předprogramu před utkáním Československého Superpoháru se utkal výběr českých hráčů s tím slovenským, který si říká Old Boys Slovakia. Parta trenéra Donauschachtla na zimním stadionu v Nitře slavila výhru, i když tu nejtěsnější.



Old Boys Slovakia – Česká republika 2:3 (1:0, 1:2, 0:1)

Branky a asistence: 14. Hranek (Janeček), 28. Miklik – 24. Švancar (Kurz, Kvaizar), 30. Švancar (Kurz), 42. Kurz (Nutil, Švancar)

Sestava českého týmu: Hašek (Ústí n/L), Průša (Pluhův Žďár) - Tyburec (Kladno), Mlejnek (H.Městec), Kvaizar (M.Boleslav), Ondřej (Pluhův Žďár) - Kurz (Karviná), Švancar (Most), Bizoň (Žatec), Nutil (H.Králové), Kozel (H.Městec), Švejda (Č.Budějovice), Havliš (Ústí n/L), Loos (Žatec), Lekeš (Č.Budějovice)

Jozef Kozel (hrající předseda ČMShB): „Nebyl to jednoduchý zápas, hrál se vyrovnaný hokejbal. Obě mužstva se snažila hrát čistý hokejbal. Bylo poměrně dost šancí, i když stav tomu nenasvědčuje. Za stavu 2:2 se zápas lámal a podařilo se nám vstřelit ten rozhodující gól. Chtěli jsme pomoct k propagaci celého Česko-Slovenského superpoháru, a tak si myslím, že to splnilo svůj účel."

Jan Donauschachtl (trenér ČR "Masters"): "Předně bych chtěl poděkovat slovenským kolegům za super přijetí, organizaci i sportovní výkon. Z naší strany se sestava nerodila nejlépe, kolize termínu s národní ligou a plno omluvenek z důvodu zranění nám neumožnilo jet na Slovensko v nejsilnější sestavě, ale i tak tým ukázal bojovného ducha plného hokejbalového umění, s touhou vítězit. Co taky jinak od "starých" matadorů čekat. Jsem rád, že se v této kategorii tvoří parta lidí, kteří mají zájem hrát zajímavé zápasy i po čtyřicítce a věřím, že se podaří sestavit kvalitní tým i pro MS v příštím roce, které se koná v americkém městě Tampa Bay."