CROSSDOCK Extraliga

Piráti budou atakovat druhé místo, pozornost se upírá na televizní zápas!

Nejvyšší česká hokejbalová soutěž CROSSDOCK Extraliga pokračuje tento víkend, respektive v sobotu, a to pěti zápasy, tedy kompletním šestým kolem. Volno mají Sudoměřice, takže se o vyšplhání na druhou příčku může pokusit Hradec Králové.

Sobota 7.11.

11:00 HBC Rakovník vs. TJ Kovo Praha

Celé šesté kolo startuje ve středních Čechách úderem jedenácté hodiny dopolední. Do Rakovníka cestuje pražské Kovo a dojde tak na střetnutí posledního s předposledním celkem v tabulce. Raci sice letos hrají lépe, zbytečně ale přicházejí o výhry v závěru utkání a pražské hokejbalisty zase letos trápí koncovka. Je to ale celek z hlavního města, který bude mírným favoritem, jelikož v posledním kole vytěžil z utkání s Mostem tři body!

11:00 HBC ALPIQ Kladno vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Kladno čeká po týdnu další domácí zápas, a to tentokrát s ústeckou Elbou. Ta získala polovinu z možných bodů a stejně tak se momentálně nachází uprostřed tabulky. Alpiq zase odehrál jen tři utkání a získal v nich šest bodů, další tak rozhodně bude chtít přidat v sobotu po poledni a potvrdit tak silné domácí prostředí.

14:10 ČT sport: HC Kert Park Praha vs. SK Hokejbal Letohrad – ZÁPAS KOLA!

Letohrad zajíždí v sobotu po poledni do hlavního města na Lužiny, kde se bude snažit napravit svoje zaváhání ze samotného úvodu soutěže. Čeká na něho však jeden z největších kalibrů, a to loňský mistr! Ten zatím i letos prokazuje velkou ofenzivní sílu, v posledním kole však ztratil doma bod s Plzní a o něco podobného by se jistě chtěli pokusit i Jeleni. Na utkání se navíc upíná velká pozornost, protože ho bude v živém vysílání přenášet televizní stanice ČT sport!

15:00 HBC Rondo Most vs. HBC Hradec Králové 1988

Tři hodiny po poledni začne v mostecké hale střetnutí dvou celků, které se oproti minulému ročníku pohybují úplně v jiných vodách. K utkání s Rondem totiž cestuje Hradec Králové a ten útočí už na druhé místo. Na to se ale můžou dostat klidně i domácí a hrát se tak bude o důležité body k postavení v tabulce.

16:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HBC Plzeň

Pardubičtí hokejbalisté si v posledním utkání odvezli z Kladna debakl a odčinit se ho budou snažit o víkendu proti Plzni. Mečouni jsou však posilněni bodem z Kert Parku a překvapit budou chtít také na východě Čech. Autoskláři jsou na tom ale jen o bod lépe a čeká nás tak zřejmě hodně vyrovnané utkání!