Reprezentace

Zeitung aus Zug 25/06/15

Čtvrtek. Snídaně. A brzké vstávání pro dvojici Kadlec & Karnet, abychom se zúčastnili trenérského semináře ISBHF. Od přítomných Francouzů, Britů a Švýcarů jsme čerpali know-how. Druhá snídaně.

Rozcvička zakončená penaltovým rozstřelem, ve kterém se jako úplně první poroučel asistent trenéra Milan Maršner, lišáckou střelu doprostřed brány Bílý chytil. Naopak hlavní kouč bojoval srdnatě jako lev, na lepší než třetí místo to ale bohužel nestačilo.

Po obědě jsme vyrazili s televizním doprovodem na krátký výlet na Zugerberg, kopec s krásnou vyhlídkou na Zug a Zugské jezero. Cesta nahoru i dolů proběhla velkou zubačkou a pak už nás čekal jen krásný výhled. Fotografie z výletu od Bennyho galerie naleznete ZDE.

Natočily se potřebné video-medailonky a Honza Bílý s Martinem Špačkem rozdali jako hvězdy první velikosti desítky podpisů výletujícím švýcarským školákům.

Po návratu na hotel OPĚT jedna prohra Drahomíra Kadlece v lóře a hurá na stadion, podívat se na souboj Finů s Indy, ze kterého vystoupili vítězně Suomi a stali se našimi čtvrtfinálovými soupeři.

A zlatý hřeb dne, burger v restauraci Hello world, po kterém mlaskáme ještě dneska poránu. Z hlediska stravování začínáme být značně rozmazlení. Dobrou chuť.