Reprezentace

Útočník Martin Kruček odpovídal na dotazy fanoušků

V rámci volného dne reprezentace během MS v Zugu jsme vám nabídli zajímavou možnost pokládat otázky Martinu Kručkovi. Co útočník HC Kert Park Praha odpověděl na dotazy fanoušků? Všechny otázky najdete na naší stránce na Facebooku! Jaké byly nejzajímavější odpovědi?

...o srovnání s Jaromírem Jágrem?

Jaromír Jágr je mým tréninkovým vzorem, ale ne vzorem v životním stylu. To, že nemáme ani jeden momentálně partnerku je podobnost čistě náhodná.

...o Zugu a trávení volného času?

Celé Švýcarsko je pěkné místo. Mají zde řád a pořádek. Lidi jsou zde ohleduplní jak na ulicích tak na silnicích. Ve volném čase se snažíme odpočívat. A pokud máme dost energie tak tu probíhají karty, banány (soutěž v penaltách), filmové maratony či návštěva aquaparku.

...o vyloučení v zápase s Kanadou?

Na konci zápasu před naší bránou byl souboj, kde zůstal ležet jeden kanadský hráč s krvavým šrámem. Dle slov rozhodčího musel někoho vyloučit, jelikož tam byla krev. A jelikož nevěděl a navíc neviděl kdo, co, kde, tak si si vybal dle rukavic.

...o soupeři pro čtvrtfinále?

Za mě bych bral radši Finsko. S tím to týmem již máme nějaké zkušenosti. Co se týká Indie, tak netuším, jak na tom jsou. Neviděli jsme ani jeden jejich zápas a výsledky z B-poolu nejsou nic moc říkající, i když tam každému sází slušné příděly.

...o tom, jaké je to sedět na trestné lavici?

Je tam více místa než na střídačce. (úsměv) Být na trestný je určitě nepříjemný pocit pro každého hráče, navíc na takovém to turnaji a v takovém to zápase. A to více to bylo pro mě, jelikož jsem si šel odsedět trest za někoho jiného. Rozhodčí na tomto turnaji nezvládají svojí úlohu a pak z toho vznikají takovéto situace, kdy neví koho a za co vyloučit tak si něco vymyslí a vezmou toho co jim zrovna padne do oka.