Reprezentace

Zeitung aus Zug 24/06/15

Naučili jsme se chodit brzy na snídani, to je pokrok. Přetahování se o tácy a příbory s Američany rádi přenecháme někomu jinému. Už od rána se dalo poznat, že nás večer čeká soupeř z jiné kategorie, než doposud.

Rozcvička probíhala obdobně, jako v předchozích dnech, a zúčastnilo se jí všech pět formací. Pátou společně tvoří masér, kameraman, moderátorka, redaktor, asistent trenéra a vedoucí týmu. Na závěr rozcvičení přišla soutěž dvojic v hlavičkách s fotbalovým míčem. Poslední tři dvojice měly za úkol sehrát před hotelem pro ostatní libovolně zvolené scénky.

A tak se například krátce po obědě stal v režii dvojice Bacovský – Hnízdil trenér Kadlec hokejbalovým bohem, jehož kázání první jmenovaný při svíčkách přednesl.

Největší aplaus ale sklidila dvojka Jirotka – Benedikt, jejichž teleshoppingové scénce přihlížel také celý tým vykulených Američanů, kteří jsou po týdnu společného soužití s námi na jednom hotelu pořád na pochybách, jestli jsme tu jako hokejbalová reprezentace, nebo zájezd z Bohnic. Popravdě, i my sami občas váháme.

Teleshopping můžete zhlédnout na Facebookovém profilu hokejbalu ZDE.

Večeři jsme měli netradičně už před pátou hodinou, abychom měli na utkání s Kanadou dost sil. O průběhu pohledného utkání, které paradoxně skončilo bezbrankovou remízou, kterou jsme si zajistili první místo ve skupině, najdete více informací TADY.

A teď už jenom zbývá počkat, s kým se potkáme v souboji o semifinále. Bude to Finsko, nebo Indie?