Reprezentace

Jak bydlí reprezentace během šampionátu v Zugu

Zázemí pro český tým na deset dnů světového šampionátu poskytl hotel Ibis v Zugu, v městské části Baar, kam to trvá pěšky na do Bossard Arény zhruba půl hodiny, vlakem pak tým dorazí na stadion za 10 minut.

V přízemí hotelu se nachází recepce a menší restaurace, kde probíhají snídaně každé ráno od sedmi do dvanácti hodin. Před hotelem pak je možné trávit čas v křeslech u malé fontány a sledovat ruch na místním nádraží, které je od hotelu vzdálené příbližně dvacet metrů.

Mají starší hráči lepší pokoje než mladí? Tak tomu není, každý pokoj v hotelu je naprosto stejný, jedinou odlišností je, jak je situovaný. Takže hádky o pokoje rozhodně nemohou být na pořadu dne.

O tom, kdo bude s kým bydlet, si rozhodovali sami hráči, v několika případech se povedlo, že na jednom pokoji je trojice spoluhráčů z klubu jako například u hráčů z Plzně.

Volný čas tráví hráči na pokojích spánkem, řada z nich se těšila na bitvy u ovladačů, jenže na hotelu bohužel nešlo zapojit herní konzole k televizi, takže z bratrovraždných soubojů ve Fifě nebo v NHL sešlo.

Kdo s kým bydlí na pokoji?

109 – Růžička, Příhoda, Jirotka

111 – Kadlec, Maršner, Karnet

119 – Soukup, Pospíšil, Hnízdil

211 – Střecha, Průcha, Schnaubelt

213 – Slanec, Benedikt, Kráčina

215 – Wróbel, Kudela, Štěpaník

219 – Bílý, Krejčí, Špaček

309 – Kruček, Hudeček

313 – Bacovský, Lux, Šimara

319 – Diblík, Válek