CROSSDOCK Extraliga

Sledujte zajímavé nedělní utkání živě na TV COM! Vzepře se Rakovník Elbě?

Jak již bylo zmíněno v předchozím příspěvku v podobě Tipů expertů, tento víkend je na pořadu hned 7 utkání hokejbalové CROSSDOCK Extraligy. Ani

Středočeši jsou bez formy

Rakovník se v probíhající sezoně skutečně trápí. V podzimní části ligy dokázal uspět jen dvakrát, z toho jednou po nájezdech. Když k tomu všemu připočteme nejhorší obranu i útok v lize, nemůže z toho vyjít jiná než poslední příčka extraligové tabulky.

Vzestup ústecké Elby? Dva zápasy, šest bodů!

Středočeši jsou známí tím, že na domácím asfaltu dokáží soupeře leckdy pořádně potrápit, s ústeckou Elbou to však budou mít extrémně obtížné. Tým zkušeného trenéra Pavlíka totiž dokázal ze dvojzápasu z minulého víkendu vydolovat plný počet bodů a přehoupnout se tak do pozic, které zajišťují postup do play off. Zvítězit a přinést větší klid na své hokejky budou Úsečtí rozhodně chtít i v tomto souboji.

Citelný odchod nejzkušenějšího zadáka

Další obrovskou ranou je pro domácí družinu ztráta nejlepšího obránce týmu, ne-li jednoho z nejlepších v celé extralize! Jan Pospíšil po vzájemné dohodě obou stran stráví zbytek extraligové sezony na Kladně, kde v minulých letech působil a tamní prostředí moc dobře zná. Trenér Kadlec se v rozhovoru pro náš web netajil, že se jedná o velkou posilu, která může svými zkušenostmi zejména mladým hráčům velmi pomoci.

Dokáže se Rakovník v prvním domácím utkání jarní části nakopnout k lepším zítřkům a zbytek této části sezony odehrát se vztyčenou hlavou nebo naopak zůstane Ústí na jaře stoprocentní? Sledujte zápas Rakovník vs. Ústí živě na TVCOM!