CROSSDOCK Extraliga

Krytý hokejbalový stadion v Dobřanech bude svědkem našlapaného turnaje!

Jarní část všech soutěží se neúprosně blíží, jako první vypukne CROSSDOCK Extraliga, z níž právě dva velikáni dorazí příští víkend 9. února na západ Čech, kde odehraje silně obsazený přípravný turnaj.

Prodloužení po vzoru NHL! Dobřany uvidí mezinárodní kvalitu

Přípravný turnaj, v němž se každý ze čtyř týmů střetne s každým jednou, přinese tu největší hokejbalovou kvalitu, jakou český hokejbalový fanoušek přes zimu může vůbec vidět. Vždyť na západ Čech dorazí i Skalice, která disponuje několika slovenskými reprezentanty a mistry světa! Každé klání se odehraje na dvě poloviny po 15 minutách čistého času.

Na turnaj se na navíc těší i redakce hokejbal.cz, která plánuje každé utkání natáčet na mobilní aplikaci a fanoušci budou moci zápasy sledovat živě! V případě remízy zápasu, se prodlužuje 3 minuty čistého času, a v nastaveném čase se bude hrát v atraktivním formátu 3 na 3! Nepadne-li v prodloužení branka, následují nájezdy po třech hráčích na obou stranách, pokud ani exekutorská mise neurčí vítěze, pokračuje se náhlou nájezdovou smrtí po jednom hráči na každé straně tak, jak je zvykem v základní části všech hokejbalových soutěží.