CROSSDOCK Extraliga

Televizní utkání na ČT sport nabídne reprízu loňského dramatického čtvrtfinále!

Již tuto sobotu 7.10 se deset minut po druhé hodině odpolední rozhoří pravá nefalšovaná televizní bitva mezi domácím Kert Parkem a hostujícím Letohradem!

Přímý přenos na ČT sport mezi obhájcem extraligového titulu Kert Parkem a Letohradem vypukne v sobotu 7.10 v 14:10. Zápasem bude provázet zkušený sportovní komentátor Petr Šašek a jeho kolegou bude Roman Ondráček, s nímž brzy přineseme před televizním duelem obsáhlý rozhovor. Jak asi tento zápas ale dopadne? Letohrad po loňské velmi povedené sezoně udržel kádr pohromadě, a navíc začlenil několik talentovaných dorostenců. I tak se ale Jelenům vůbec nedaří a letos neporažený Kert Park je jasným favoritem.

Kdy jindy by východočeská družina měla navázat na loňské velmi dobré představení ve čtvrtfinále právě proti pražskému Kert Parku, než tuto sobotu před kamerami ČT sport? Jeleni nadupanému celku dlouho odolávali, leckdy ho i přehrávali, jako ve čtvrtém čtvrtfinále, kdy se obrana Kert Parku třásla před aktivním pohybem letohradských hráčů, kteří vyhráli 4:0. Pak ale přišel pátý rozhodující duel a Kert Park svého oponenta deklasoval na své půdě za deštivého počasí 9:1! Jak se takový zvrat vůbec mohl stát? To moc dobře v Letohradu jistě vědí a tuto sobotu přijedou snad plně připraveni.

Letohrad potrápil v loňské sezoně Pražany nejvíce, ale letos tápe

Takže nezapomeňte, nalaďte si tuto sobotu úderem 14:00 ČT sport a hltejte plnými doušky střet dvou naprosto rozdílně hrajících celků, které v loňském play-off předvedly grandiózní bitvy se šťastnějším koncem pro později mistrovský Kert Park.

Koho před zápasem asi favorizuje spolukomentátor Roman Ondráček? „Každý zápas začíná od nuly a i přesto, že papírově i s ohledem na aktuální formu a tabulku to vypadá na jasnou volbu. Na druhou stranu Letohrad v loňském play-off ve čtvrtfinále Pražany potrápil v jejich cestě za titulem nejvíc ze všech soupeřů,“ upozorňuje bývalý skvělý hokejbalista a vicemistr světa Ondráček. Již brzy na webu hokejbal.cz celý předzápasový rozhovor!