CROSSDOCK Extraliga

Střípky z 3. kola CROSSDOCK Extraligy: Raci přistřihli mečounům ploutve!

Týden je pryč a jsou tu zase Střípky z ruky syna jedné slípky (žádná urážka autorovy matky, nýbrž narážka na jeho přezdívku v hokejbalových kruzích - „Kuře“ pozn. red.). Pět utkání v sobotu a jedno v neděli.

Patrik Cerman koukal na „své“ Ústí tentokrát z Mostu

Derby jako řemen! Dům dětí a mládeže z Ústí proti mostecko-teplickému Rondu. Mostečtí si cestou do Ústí nad Labem jistě říkali: „To se zase nadlabem!“ Aby ne, minulý víkend přece zblajzli Plzeň doslova jako malinu, ale tentokrát to nevyšlo na 100%. Z pomyslného zápasového menu totiž brali závěrečný dezert domácí. Mostecký Chytrý Marek poslal svůj tým ve třicáté minutě do vedení, ale ještě chytřejší Červinka předvedl svůj um při samostatných stříleních, v důsledku čehož se Patrik Cerman v Ústí nad Labem nedočkal ani ovace domácích fanoušků jako Viktor Ujčík, coby asistent trenéra Mladé Boleslavi ve Vítkovicích, ani všech bodů.

Ústí s Hradcem si málem v neděli zopákli samostatná střílení ze soboty

Jak již bylo řečeno, Ústí nad Labem v sobotu udolalo Most až po dovednostní disciplíně. Stejně tak tomu bylo i v zápase Kova Praha s Hradcem Králové. Obojí navíc shodně 3:2 pro oba aktéry nedělní bitvy. Bitvy, ve které se 44 minut zbrojilo na závěrečný 30 sekundový masakr, ve kterém padly tři branky, z nichž tři zachytila až síťka královéhradecké svatyně. Oba týmy tedy dodržely sobotní stav, jen na „SS“ v této bitvě nedošlo. Naštěstí…

Zvířata zase ovládla extraligu

Na týmové úrovni ovládli zápas s plzeňskými mečouny raci. Individuálně se pak dařilo sudoměřickému Liškovi či královéhradeckému Ježkovi, kteří dali po gólu. Plzeňský Krch s „kovovým“ Valentou také řádili jako zvířata, ale ani tak to na výhru jejich týmů nakonec nestačilo.

Raci nakonec přistřihli mečounům ploutve

Plzeň v osmé minutě vedla 3:0 a bylo prakticky po zápasu. Nikdo by nečekal, že se ještě může stát něco zásadního. Pak se ovšem stalo něco nečekaného! Kopecký Kučaba si Pospíšil, aby následoval Sýkoru s Tvarůžkem a rázem z toho bylo vítězství 5:4 pro Rakovník po samostatných stříleních!!! Škoda pro Plzeň, že se třeba neprosadil jejich Pokorný Kavalír či Malý Voves. Bývalo by to bylo úplně jinak!