CROSSDOCK Extraliga

Sudoměřice budou v sobotním kole chránit výsostné postavení na čele tabulky!

/Upoutávka na 5. kolo CROSSDOCK Extraligy/: Po čtvrtečních svátečních zápasech nás čekají další už v sobotu 30. 9. Poslední zářijový den se odehrají čtyři utkání. Představí se hned kvarteto prvních celků tabulky, které zatím vévodí Sudoměřice.

Sobota 30.9 - 5. kolo CROSSDOCK Extraligy

Zápas kola -> 11:00 TJ KOVO Praha vs. HBC Rondo Most

Rondo Most změnilo jméno, trenéra, udělalo změny také v týmu a zatím se mu to vyplácí. Po čtyřech zápasech mu patří třetí pozice. KOVO Praha se naopak nachází na druhé straně tabulky. Má sice odehráno o utkání méně, ale i tak mu s jedním bodem patří poslední pozice. V posledním vzájemném utkání vyhrál pražský tým jasně 6:0, tak se necháme překvapit, zda zrovna Most bude jeho odrazovým můstkem k lepším výkonům.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. SK Sudoměřice

Sudoměřice jsou dalším celkem, který hrál vloni pouze play-out, ale novou sezonu rozehrál dobře. A Sudoměřice ji odstartovaly nejlépe, jak jen to šlo. Po čtyřech zápasech mají na kontě tři výhry a patří jim první pozice. V dalším kole se představí na hřišti Hradce, vítěze Českého poháru. Pirátům zatím v CROSSDOCK Extralize patří sedmé místo. Poslední vzájemný souboj na hřišti Hradce vyhrál domácí tým 5:2.

16:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HC Kert Park Praha

Ústí vstoupilo do nového ročníku prohrou, ale od té doby má na svém kontě jen výhry, díky kterým se vyhouplo na čtvrtou pozici. Dvě vítězství zaznamenalo až po samostatných stříleních, což mu brání v lepším umístění. Kert Park je na tom lépe, má o bod více a patří mu druhé místo. Navíc má o zápas méně. Poslední vzájemné utkání odehrály oba týmy v rámci posledního kola loňského ročníku. Ústí vstoupilo do zápasu dvěma brankami v první třetině, což mu nakonec stačilo k těsné výhře 2:1.

16:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Rakovník

Poslední utkání soboty proti sobě postaví tabulkové sousedy. Oba celky mají na svém kontě jedinou výhru a se třemi body jim patří devátá, respektive desátá příčka. Také tato dvě mužstva se setkala v rámci březnového posledního kola loňské základní části. Lépe se utkání podařilo Letohradu, který hrál na svém hřišti. Letohrad porazil Rakovník 5:2, zda se mu povede stejně i v letošní sezoně, zjistíme v sobotu od 16:00!