CROSSDOCK Extraliga

Dosud neporažený obhájce vyzve v zápase kola ambiciózní Plzeň

V rámci 4. kola CROSSDOCK Extraligy hokejbalu byl jako zápas kola vybrán souboj Kert Parku Praha a HBC Plzeň. Posílený obhájce mistrovské trofeje kráčí soutěží bez jediné porážky a o tuto lichotivou statistiku rozhodně nebude chtít přijít.

Udrží Kert Park svoji neporazitelnost?

Kert Park Praha jako úřadující mistr extraligy prokazuje svoji pověst favorita i v letošním ročníku. V prvních zápasech nezaváhal a s šesti body se po dvou kolech drží na čelních pozicích extraligové tabulky. Svěřenci trenéra Davida Kuny měli v úvodu ligové soutěže nesmírně těžký los. Nejprve si v repríze finále doma poradili s Kladnem, následně vykradli pardubické Polabiny, kde porazili místní Autosklo 2:1. Svojí stoprocentní bilanci budou chtít udržet doma proti Plzni.

Starty Plzni prostě nesedí

To Plzeň ze tří utkání vyhrála pouze jednou a nedává tak zapomenout na nepovedený začátek loňské sezóny, který jim také nevyšel zrovna ideálně. V prvním kole Plzeňští na vlastním hřišti pěti brankami vyprášili Sudoměřice, vzápětí ale schytali nepříjemnou porážku na severu Čech v Mostě, kde během prvních dvou třetin inkasovali hned šest branek. Šanci na reparát Plzeň nesplnila proti Rakovníku, se kterým promarnila tříbrankové vedení. Nyní dostane další šanci, na Lužinách jí ale nečeká vůbec nic jednoduchého!

Plzni nehraje do karet ani statistika posledního vzájemného souboje na Lužinách, který se konal v březnu letošního roku. Těsně před koncem základní části zde Kert Park svého soupeře roznesl na kopytech, zvítězil 7:1 a poslal domů Plzeňské s ostudou. Dařilo se zejména Martinu Kručkovi, který ke dvěma vstřeleným brankám přidal ještě jednu gólovou nahrávku.

Utkání můžete sledovat v podrobném přenosu 28. září od 14 hodin zde!