CROSSDOCK Extraliga

Sváteční bitvy na ostří nože: Pardubice v Kladně, Plzeň na Lužinách

Před extraligovými hokejbalisty je v následujícím týdnu velmi nabitý program. Čtvrteční svátek nabídne kompletní pětizápasové vložené kolo CROSSDOCK Extraligy, v rámci kterého dojde na nesmírně zajímavé souboje.

Čtvrtek 28.9.2017

11:00 HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Souboj Kladna s Pardubicemi přinese zajímavé srovnání. Obě mužstva před letošní sezonou spíše oslabila, zkušené kádry omladila, i přesto je v jejich řadách vidět snaha prát se o titul. Již první kola naznačila, že to ale budou mít nesmírně těžké. Pardubice i Kladno v úvodních kolech jednou prohrály, nestačily na obhájce titulu z Kert Parku. Nyní následuje jejich vzájemný souboj, který z gigantů se bude v Den české státnosti radovat?

11:00 HBC Rakovník vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Rakovník se v úvodu své druhé extraligové sezony rozhodně nejeví jako neotesaný nováček a začíná pořádně kousat, což dokazují dva body na jeho kontě. Nyní touží po dalších. Na jeho hřiště nyní dorazí ústecká Elba, která zde přesně před rokem padla po samostatných nájezdech, v odvetě před svými fanoušky však Rakovník roznesla. Po severočeském derby má Ústí na kontě pět bodů a má před sebou další těžkou zkoušku.

13:00 HBC Rondo Most vs. SK Hokejbal Letohrad

Černý kůň z Letohradu po úvodním vítězství proti pražskému Kovu dvakrát zaváhal a další bodovou ztrátu si již tým, který by rád minimálně zopakoval loňské vyřazovací boje, nemůže dovolit. Most se přece jen drží výše než v loňském ročníku, čemuž vděčí zejména za vítězství v úvodním kole proti Plzni. Po dvoubodové ztrátě z derby proti Ústí chce doma proti Jelenům naplno bodovat!

Zápas kola:

14:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Plzeň

Jako zápas kola byl tentokrát vybrán souboj Kert Parku s Plzní. Obhájce titulu je zatím jako jediný tým stoprocentní a tuto bilanci bude chtít zachovat i v souboji se Západočechy. Naopak Plzeň získala ze tří zápasů „pouhé“ čtyři body a jednomu z tradičních favoritů na boj o vrchní příčky není po úvodních ztrátách do zpěvu. Ale to nebylo ani loni a nakonec z toho byla semifinálová účast. Čas na změnu ještě je a proč nezačít hned na hřišti úřadujícího šampiona?

15:00 SK Sudoměřice vs. TJ KOVO Praha

Nabité čtvrteční kolo ukončí od 15 hodin souboj Sudoměřic s KOVO Praha. Další nesmírně zajímavý duel. Právě Sudoměřičtí dávají zapomenout na loňský neúspěch a s dvěma výhrami ze tří zápasů se drží ve vrchních patrech tabulky. To v Praze řeší naprosto opačný problém. KOVO má na kontě ze dvou duelů pouhý bod a s nepříjemnou situací musí hodně rychle něco udělat.

Duely 4. kola CROSSDOCK Extraligy hokejbalu můžete sledovat zde!