CROSSDOCK Extraliga

Kompletní 3.kolo CROSSDOCK Extraligy: Kert míří k prvním Pardubicím, v Ústí uvidí derby

CROSSDOCK Extraliga hokejbalu tento víkend přinese další kompletní kolo a také dohrávku úvodu soutěže. Více hokejbalová bude však sobota, kde je na programu hned všech pět duelů z nadcházejícího kola, přičemž největší pozornost na sebe strhnou dva duely.

Sobota

TJ Kovo Praha vs. HBC Hradec Králové 1988, 11:00

Sobotní zápasový maraton započne dopoledne v hlavním městě. Kovo přivítá Hradec Králové, který bude přijíždět posilněný vybojovanou výhrou z východočeského derby proti Letohradu. To Pražané právě proti Letohradu v prvním kole prohráli a po pauze z minulého týdne se proti Pirátům budou snažit napravit svoji reputaci.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HC Kert Park Praha, 16:00

Odpoledne od šestnácté hodiny je na programu pak zbytek ze třetího kola, tedy čtveřice zápasů. Začínáme na hřišti v pardubických Polabinách. Pardubice totiž čeká hodně zajímavý duel proti úřadujícímu mistrovi. Kert Park potvrdil svoji fazonu z minulého ročníku i minulý týden proti Kladnu a Autoskláři jsou zase letos zatím stoprocentní. Jak toto střetnutí dopadne?

ZÁPAS KOLA

Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Rondo Most, 16:00

Přesouváme se na sever Čech. Ústí nad Labem minulý týden na úvod nového ročníku čekala dlouhá cesta do Sudoměřic, kde se mu nezadařilo a zpáteční pouť tak pro ně nebyla příliš veselá. V zápase kola ho ale nyní čeká derby se silným Mostem, který nic než play-off letos nebere. A favoritem jsou právě hosté, dokáže Rondo svoji roli potvrdit?

HBC Plzeň vs. HBC Rakovník, 16:00

Napříč republikou tentokrát do plzeňské haly. Právě tady Mečouni započali nový ročník vysokou výhrou, jenomže to jim o týden později bylo v Mostě naprosto k ničemu. Tady totiž Plzeň zase naopak debakl obdržela a v sobotu si tak bude zase chtít napravit chuť proti Rakovníku. A ten zase letos hraje posilněný, jenomže bodový úspěch to zatím nepřináší. Bude to už v sobotu večer jinak?

SK Hokejbal Letohrad vs. SK Sudoměřice, 16:00

Letohrad má letos zatím bilanci jedna ku jedné. Tedy jedna prohra a jedna výhra, přičemž naposledy přišel už zmiňovaný neúspěch pod Bílou věží. Do východních Čech tentokrát cestují Sudoměřice, které disponují naprosto stejnou formou, ovšem s tím, že minulý týden přišla taktéž už jednou zmíněná výhra, tedy ta proti ústecké Elbě.

Neděle

Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Hradec Králové 1988, 14:30

Druhý víkendový den přinese ještě jeden zápas, a to dohrávku hned prvního kola. Hradec Králové totiž před dvěma týdny požádal o odložení zápasu v Ústí nad Labem kvůli řádění chřipky ve svém kádru. Favorit tohoto střetnutí se nedá ještě příliš určit, jasno totiž bude až po sobotních duelech, oba celky však rozhodně nebudou chtít zakončit týden prohrou!