CROSSDOCK Extraliga

Online testy nejen pro rozhodčí! Vyzkoušejte, jaké máte znalosti pravidel

Komise rozhodčích Českomoravského svazu hokejbalu připravila před startem letošního ročníku novou online platformu testů pravidel. Testy si může vyzkoušet kdokoliv a zjistit tak, jaký má kdo přehled pravidel a co vše musí rozhodčí znát.

Online testy pravidel -> ZDE!

Každý rozhodčí musí před startem sezony projít náročnými fyzickými testy, ale i těmi, jež se týkají veledůležitých znalostí pravidel. Aby sudí mohli řídit zápasy nejvyšší soutěže CROSSDOCK Extraligy, musí dosáhnout na hranici 90%! Na 1. ligu a dorostenecké extraligy „stačí“ úspěšnost minimálně na 80%.

Nejhorším dosaženým výsledkem byl na letošním předsezonním semináři test s výsledkem 89%. Celkový průměr rozhodčích vyšších soutěží je po všech seminářích 97,8%, což rozhodně není špatný výsledek důležitých „aktérů“ každého hokejbalového zápasu.

Odpovědi je možné zaznamenávat přes celou sezonu. Testy se skládají z 50 otázek, generují se otázky náhodně ve třech sekcích z celkem 130 otázek. Výsledky vám přijdou okamžitě po skončení testu na vaše emailové adresy. Špatné odpovědi vám dorazí spolu s výsledky na email. Znáte veškerá pravidla hokejbalu a chcete se předvést v tom nejlepším světle, nebo se chcete dozvědět několik novinek a zažít i spoustu zábavy? Tak neváhejte a otestujte své znalosti!

Test pravidel naleznete také v horní liště na webu www.cmshb.cz v roletovém menu Rozhodčí -> Testování pravidel.