CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK píše novou historii! Počítáme s užší spoluprací, netají se Červenka

Nejvyšší hokejbalová soutěž startuje již tento pátek 8. září středočeským derby mezi kladenským Alpiqem a „spřáteleným“ Rakovníkem. Všechny týmy se mohou těšit na nového generálního partnera, jenž se odráží v samotném názvu - CROSSDOCK Extraliga!

Teprve nedávno se podepsala spolupráce Českomoravského svazu hokejbalu se společností CROSSDOCK. Každého pak jistě zajímá, o jakou společnost se jedná? „Je to patnáctiletá zkušenost v distribuci tisku. Společnost se dříve jmenovala JUST IN TIME. Nejmenovaná společnost nám ale nedělala příliš dobré jméno, tak jsme se rozhodli pro rebranding a v podstatě je to partner PNS, což je největší distributor denního tisku a časopisů,“ vysvětluje Petr Červenka.

Jednatel generálního partnera nejvyšší hokejbalové soutěže Petr Červenka se k hokejbalu nedostal jen tak náhodou. „Spolupráce s hokejbalem vznikla spíše na osobní bázi, protože znám Davida Kantora (člen předsednictva čmshb pro oblast media a marketing pozn. aut.) historicky ještě když jsem dělal ředitele rádia Life, takže z té mediální stránky,“ prozrazuje Červenka.

Náklonnost Petr Červenky k hokejbalu ale nevyplývá z „čistého nebe.“ Už tři roky se CROSSDOCK podílí na náboru mládeže tím, že rozváží mobilní hřiště po náborových akcích v celé České republice! Nyní se tak Petr Červenka rozhodl sponzorovat nejvyšší hokejbalovou soutěž a více se tak angažovat v rozvoji tohoto sportu v ČR.

Chceme se podílet nejen na sponzoringu, ale i na dalších aktivitách

Užší spolupráce s ČMSHb vyplývá z logiky věci a dlouhodobějšího růstu. „V podstatě jsem to sám podmínil, že nechci, aby se jednalo o jednorázovou spolupráci,“ zdůrazňuje Červenka. „Budu se snažit o to, aby se naše společnost nepodílela čistě jen na sponzoringu, ale na dalších aktivitách spojených s hokejbalem,“ dává si za cíl jednatel společnosti CROSSDOCK.

CROSSDOCK Extraliga vypukne již tento týden a Petr Červenka má jasné poselství: „Extralize a celkově hokejbalu bych především popřál trefu na správné lidi, jací dle mého názoru nyní ve vedení hokejbalu jsou. Nejvyšší hokejbalové soutěži přeji stejný úspěch jako svojí společnosti. Hlavně aby naše spojení bylo svázáno pevným poutem a do budoucna se nejednalo pouze o spolupráci generálního partnera,“ upozorňuje.

A jak asi dopadne nejvyšší soutěž z pohledu generálního partnera? „Tipovat vítěze CROSSDOCK Extraligy raději nebudu, protože jsem zaujatý,“ usmívá se Červenka. „Všem, kteří ale poctivě pracují, přeji úspěch. Práce se ve výsledku vždy projeví!“ hlásí.

Mistrovství světa v Pardubicích mě utvrdilo, že do spolupráce s hokejbalem chci jít!

„Naše spolupráce je podepsaná na jeden rok a pokud bude fungovat jako dosud a vzhledem k plánovaným věcem chci, aby spolupráce pokračovala,“ přeje si Petr Červenka, pro něhož byl velkým stimulem povedené domácí mistrovství světa v Pardubicích. „Byl to jeden z důvodů, který mě utvrdil o tom, že s těmito lidmi chci do toho jít,“ říká s velkou rozhodností v hlase Červenka.

Ten se snaží proniknout do pardubického hokeje, jemuž dává za vzor právě z organizační stránky nesmírně povedený světový šampionát. „Dlouhodobě se snažím o odkoupení pardubického hokeje a to, co se tady nedaří, tak se organizaci hokejbalu na domácím šampionátu povedlo. Tak by to dle mého názoru mělo vypadat i v hokeji v Pardubicích,“ nepochybuje Petr Červenka.

Generální partner extraligy se hodně brzy vrhnul do své práce a přinesl zajímavé návrhy. „Já osobně projekty pro mládež chystat nebudu, ale chci udělat určité podmínky. „Jednou z věcí, kterou jsem nyní navrhnul, je přesun skladu z Heřmanova Městce, čímž se podaří ušetřit finanční prostředky, které mohou následně proudit do mládežnického hokejbalu,“ upozorňuje Červenka.

Nové logo CROSSDOCK Extraligy zpracovalo grafické studio matfix.