CROSSDOCK Extraliga

Jarní část je naplno tady! Extraliga mužů se naplno rozjede i pro zbylé kluby

Extraliga hokejbalu přinesla první zápasy v roce 2020 už sice minulý víkend, stalo se tak ale pouze pro pár klubů. Pořádná porce klání bude na programu až o prvním plnohodnotném březnovém víkendu, jenž přinese nespočet zajímavých bitev, jako třeba východočeské derby mezi Hradcem a Letohradem!



Zajímavý program na úvod jara čeká pro tentokrát už trenéra Michala Hnízdila, jenž si svoji premiéru z lavičky KOVA prožije na Kladně, se kterým spojil výraznou část své aktivní kariéry. Především však půjde o důležité body, a na ty si brousí zuby domácí rysové, kterým se perfektně vyvedla příprava. Pokud se tak stejně dělo i na Palmovce, mělo by se to alespoň co do herního pohledu Pražanů při pátečním večeru promítnou. Stane se tak?


>>sledujte všechny zápasy živě na ONLAJNECH<<







HBC Hradec Králové 1988 vs. SK Hokejbal Letohrad

Piráti zpod Bílé věže měli na jaře prokázat jednu z nejlepších obranných řad v lize. Jenomže hned první zápas doma s Dobřany to příliš nepotvrdil. Dá se však očekávat, že Hradecké to rozhodně nezlomí, protože i přes kostrbatý výkon pro ně druhá polovina sezony začala třemi body. Program číslo 2? Východočeské derby s Letohradem! A to má vždy grády! Navíc v aktuální situaci, kdy Jeleni museli v zimě hodně makat, aby nechali zapomenout na nepovedený podzim. 


HBC Plzeň vs. SK Sudoměřice

Plzenští borci si užívají ze začátku jara domácího teplíčka. Minulý týden si na Košutce hravě poradili s Karvinou a nyní je čeká, zřejmě pro všechny hokejbalové příznivce, velká neznámá v podobě jarní formy Sudoměřic. O Jihomoravanech totiž v posledních měsících slyšet moc nebylo. Z toho, co však je známé, Sudoměřičtí v přípravě nezaháleli a na jaře by se konečně chtěli prezentovat zlepšenými výkony. Osmička pro ně totiž ještě není ztracená.


HbK Karviná vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Pardubické hráče čeká na úvod jarních odvet daleký výlet do Karviné, o zábavné odpoledne se však pro Východočechy rozhodně jednat nebude. Karvinští za sebou totiž mají už dva ostré zápasy, takže jsou i se třemi novými body v kapse rozehraní. Autosklo tak byť v roli favorita nečeká vůbec, ale vůbec nic lehkého! 


Elba DDM Ústí nad Labem vs. TJ Snack Dobřany

Západočeské Šneky bude čekat v sobotu už třetí letošní ostré utkání, na čase je tedy bodovat, honí se dobřanským hráčům zcela jistě v hlavě. Úkol to však na víkend není vůbec lehký, tentokrát je totiž bude hostit ústecká Elba a ta je v domácím prostředí silná. Severočeši navíc potřebují zabrat, po vydařené převážné části podzimu se jim totiž nyní nepatrně vzdálila jistota začátku play off v domácím prostředí, a to bude chtít Elba rychle zvrátit. 





HC Kert Park Praha vs. HBC Kladno

Zlatý hřeb víkendu! Nemáte na nedělní odpoledne ještě žádný program a pražské Lužiny pro vás nejsou zase tak daleko? Velký duel dvou rivalů je pro vás tedy jasnou náplní posledního dne v týdnu. Na horkou půdu Kert Parku, jenž přes zimu ohlásil návrat několika zkušených hokejbalistů do sestavy, míří kladenští borci. A zcela jistě to bude souboj, který hned ze začátku jara nastaví perfektní výkonnostní zrcadlo pro oba mančafty.