CROSSDOCK Extraliga

Blíží se třetí hrací víkend dohrávky Extraligy! Uspěje Plzeň v důležitém boji o play off s Hradcem?

Po týdenní pauze se na hřiště vrátí i vedoucí tým Extraligy Kert Park Praha, jenž zavítá na mosteckou půdu. Jak tento tlak Most zvládne? O aktuálním víkendu se můžeme těšit na 5 sobotních duelů. Kdo získá potřebné body a dotáhne se do osmičky pro play-off? Bude to Letohrad, Kovo, Plzeň nebo Dobřany?


Dokáže si Most vyšlápnout na Kert Park?

11:00 HBC Most vs. HC Kert Park Praha

Hráči Kert Parku měli týdenní pauzu. Jak s touto možností pro trénink naložili? Jak tento volný čas využili? To uvidíme již tuto sobotu, kdy na svém hřišti přivítají hokejbalisty Mostu. HBC Most v minulém duelu zajížděl také do Prahy, ale tentokrát na plast Hostivaře, kde inkasoval celkem 8 gólů. Diváci mohli sledovat velkou přestřelku, kterou ale jasně zvládli domácí poměrem 8:5. Dokážou se Severočeši z této nadílky vzpamatovat? Ze tří zápasů v dohrávce Extraligy zatím všechny prohráli, jak tomu ale bude teď?


Most prohrál první 3 duely po restartu extraligové sezóny. Zabere proti velkému favoritovi na titul z Kert Parku? Autor fotky: Michal Pěch.

Potvrdí Kladno roli favorita v zápase proti Elbě?

11:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Kladno

Do Ústí nad Labem zamíří Rysi z Kladna. Jak celek Elby, tak tým Kladna se zatím potýkají s vítěznou náladou. Kladno ve dvou zápasech neztratilo ani bod, stejně na tom je Elba, která ze tří zápasů získala dokonce 9 bodů. Tento zápas ukáže, kdo poprvé v dohrávce Extraligy ztratí body. Kdo má kvalitnější tým a aktuální formu? Dokáže Kladno potřetí v řadě vyhrát na venkovním hřišti? Nebo bude ústecká Elba první, kdo sebere Kladnu body? Tento zápas bude velmi zajímavý a vyrovnaný. Zde určovat favorita nemá vůbec smysl.


Elba i Kladno v letošním roce po restartu sezóny neztratily ani bod! Kdo potvrdí větší formu? Autor fotky: Ivana Laiblová.

Jak si Hradec Králové zvládne poradit s plzeňskou halou?

16:00 HBC Plzeň vs. HBC Hradec Králové 1988

Hradec Králové po týdenní pauze mohl potrénovat, a tak trošku zapomenout na nepovedený zápas v Ústí nad Labem. Piráti budou očekávat příjezd plzeňských Mečounů, kteří v dohrávce dvakrát vyhráli a tím se přiblížili k play off se 6 body. Prodlouží svou šňůru nebo se otěží zápasu ujme Hradec Králové? Dokáží hradečtí Piráti „ulovit“ Mečouny z Plzně? Hokejbalisté ze západu Čech budou mít menší výhodu toho, že budou na tento duel navazovat bez hrací přestávky. V posledním utkání porazili oslabený Letohrad, ale jak tomu bude s Hradcem Králové?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<


Na Palmovku dorazí Karviná, kdo se bude radovat? Kovo nebo Karviná?

14:00 TJ KOVO Praha vs. HbK Karviná

TJ KOVO Praha zažívá start jako z hororu. V prvním utkání v Plzni Pražané prohráli o gól a ve druhém klání podlehli ústecké Elbě. Dokážou tedy najít recept na Karvinou? Ta minulý týden těsně přehrála dobřanské Šneky a v neděli bohužel těsně nestačila na hokejbalisty z Ústí nad Labem. Zlepší Slezané své výkony a získají body na pražské Palmovce nebo nastane situace, že i KOVO zaboduje? Hokejbalisté Kova by měli o body zabojovat, pokud se chtějí podívat do play off. Dá jim Karviná tuto možnost?


KOVO prohrálo oba duely po restartu sezóny. Podaří se mu na domácí půdě udolat nebezpečnou Karvinou? Zdroj fotky: Mikeska Photography.

Letohrad vyzve Hostivař! Potvrdí mladíci aktuální formu?

14:00 HBC Hostivař vs. SK hokejbal Letohrad

Letohradští Jeleni nastoupili do dohrávky Extraligy v lehce oslabeném kádru, což se odrazilo v jejich dvou zápasech. Nejdříve na domácím stadionu museli skousnout porážku od Kert Parku a poté od plzeňských Mečounů. Mají Letohradští ambice se zvednout? K dalšímu utkání budou cestovat do posílené Hostivaře, které ukazuje svoji produktivitu i přes půlroční pauzu. Za dvě klání mladíci z Hostivaře nastříleli 14 branek. Dokáže Letohrad tuto ofenzivní mašinu zastavit a přiblížit se blíže k vyřazovacím bojům? Jak na letohradskou hru bude reagovat Hostivař? Prodlouží mladíci svoji šňůru výher?


Hostivař v prvních dvou zápasech zdemolovala jak Dobřany, tak Most (na snímku). Odense jejich euforii i oslabený Letohrad? Zdroj fotky: fcb HBC Hostivař.

Zápasem tohoto víkendu bude duel mezi plzeňskými Mečouny a hradeckými Piráty, kteří pojedou na západ Čech napravovat prohru, kterou si zapsali proti ústecké Elbě. Dokáží v plzeňské hale uspět? Veškeré dění a průběh zápasu můžete sledovat na stanici TVCOM.cz!