CROSSDOCK Extraliga

Přiblíží se Plzeň k play off nebo se budou radovat hradečtí Piráti? Sledujte utkání živě na TVCOM.cz!

Třetí hrací víkend dohrávky Extraligy mužů nabídne zápas kola, ve kterém se utkají hráči plzeňských Mečounů a královéhradeckých Pirátů. Kdo v tomto duelu uspěje? Bude hrát pro Plzeň výhoda domácího prostředí? Dostane se Plzeň blíže play off nebo si Hradec zlepší náladu po prohře s ústeckou Elbou?

Západočechům se daří. 2 výhry = 6 bodů!

Plzeňský celek se po nevydařeném podzimu začíná zvedat. Téměř půlroční pauza Západočechům dala možnost zotavení celého kádru, vzpamatování se a tréninku. Tento čas hráči Plzně nejspíše využili zdárně, protože po restartu Extraligy okamžitě získali 6 bodů za výhru proti pražskému KOVU a letohradským Jelenům. Celkové skóre Mečounů v dohrávce je 7:4, což je velmi slušné. Navíc Plzeň může těšit zisk 6 bodů, což ji posunulo na hranici vyřazovacích bojů. Jak si hokejbalisté z Košutky poradí s hráči Hradce Králové?


Souboje Plzně a Hradce jsou vždy nesmírně vyrovnané. Bude tomu tak i tuto sobotu? Autor fotky: Milan Podpera.

Hradec Králové zaspal start dohrávky, jak využil pauzy?

Hradec Králové se na restart Extraligy velmi těšil. Avšak na začátek cestoval ke svému zápasu po půlroční pauze do Ústí nad Labem, kde to neměl opravdu lehké. Piráti začali skvěle, ale zápas se jim nepodařilo dovést do vítězného konce. Jaký psychický dopad to na Hradec mělo? Teď hradečtí hokejbalisté mohli využít téměř dvoutýdenní pauzy k tomu, aby společně potrénovali na hřišti a osvěžili si svůj herní styl. Jak tyto tréninky zužitkovali? To uvidíme na plzeňském stadionu.


Kdo si řekne o play off? Důležitý souboj jak pro Plzeň, tak pro Hradec startuje v sobotu 22.5.2021 v 16:00! Autor fotky: Milan Podpera.

Kdo vyhraje a co bude základním stavebním kamenem obou týmů?

Velkou hnací silou Plzně je vidina play off. Aby se však Mečouni do vyřazovacích bojů dostali, musí „potopit ke dnu“ i hradeckou posádku. Proto Plzeň musí spoléhat na formu celého týmu, který dostal velký impuls. Všechny plzeňské útoky jsou nebezpečné a vše v týmu funguje, bude to však stačit? Na straně Hradce hraje roli neproduktivita, kterou vždy zařizovaly první dvě lajny. Probudí se Novák a spol.? Nápomocný by měl být i hradecký brankář. Odvezou si Piráti body z Plzně a zlepší si náladu po prohře z Ústí?

Naváže Plzeň na svoji skvělou formu nebo potvrdí Hradec Králové roli tabulkového favorita? Bude hrát v tomto zápase roli dlouhá cesta a plzeňská hala? Celý zápas sledujte na stanici TVCOM!

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<


Na facebookovém profilu @hokejbal tipujte od 13:00 do startu utkání přesný výsledek tohoto zápasu a vyhrajte oficiální kšiltovku národního týmu!