CROSSDOCK Extraliga

Extraliga pokračuje našlapaným programem! Udrží si Kladno neporazitelnost? Duel v Plzni na O2 TV Sport

O nadcházejícím víkendu se odehraje sedm duelů. Šest se jich uskuteční v sobotu a jeden v neděli. Dokáže se HBC Most zvednout? Jak skončí duel mezi Šneky a Jeleny? Naváže Elba na předchozí úspěšné zápasy? A co Plzeň? Dokáže si poradit s Karvinou a Mostem? Udrží si Kladno stoprocentní úspěšnost?


KOVO i Most zatím bez bodu! Kdo poprvé v roce uspěje?

11:00 TJ Kovo Praha vs. HBC Most

Jak pražský celek, tak i severočeský Most se v dohrávce zatím hledají. Ani jedno z mužstev si nedokázalo najít tu správnou synergii k vítězství. Toto klání, které se odehraje na pražské Palmovce, ukáže, jaký tým konečně získá body. Most v posledním duelu nestačil na favorizovaný Kert Park a KOVO dostalo naloženo od borců z Karviné. Zabojují Pražané ještě o play off? Jak na tom bude Most? Dostane se vůbec do play off?

Most ani KOVO po restartu sezóny nezískaly ani bod. Kdo bude úspěšnější? Zdroj fotky: Mikeska Photography. 

Elba poprvé ztratila, zlomí Hostivař?

11:00 HBC Hostivař vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Elba z Ústí nad Labem v posledním duelu ztratila 3 body proti rozjetému Kladnu. Tím skončila ústecká šňůra výher. Dokážou se hokejbalisté z Ústí nad Labem připravit na další zápas proti dobře hrající Hostivaři? Pražané ve svém posledním zápase také ztratili, ale pouze bod proti letohradským Jelenům, které těsně přetlačili na nájezdy. Bude utkání proti Elbě těžším oříškem než proti Letohradu?


Bude se Hostivař radovat i proti silné Elbě ze 4. vítězství v řadě po restartu sezóny? Zdroj fotky: fcb HBC Hostivař.

Neporažené Kladno míří na půdu Pirátů, kteří ještě nebodovali

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Kladno

Kladno jako jeden z mála týmů stále neztratil ani bod v aktuální dohrávce Extraligy. Kladenské výkony jsou hodně vyrovnané. Tentokrát budou muset hokejbalisté ze středních Čech ukázat svoji sílu v Hradci Králové. Piráti budou mít jedinečnou možnost konečně získat nějaký ten bod, povede se jim přerušit nepříznivý vývoj dohrávky, ve které zatím prohráli dva zápasy?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<


Dobřany zabojují s Jeleny o první vítězství v sezóně!

14:00 TJ Snack Dobřany vs. SK Hokejbal Letohrad

V tomto utkání proti sobě nastoupí dva týmy ze spodní části tabulky. Hokejbalisté Dobřan i Letohradu stále bojují o play off a každý bod v jejich situaci je velmi cenný. Tento duel nejspíše lehce poukáže na to, kdo se do vyřazovací části dohrávky opravdu podívá. Budou to Šneci nebo Jeleni? Naváže Letohrad na svůj dobrý výkon z Hostivaře? Jak se na tento moment připravila družina Václava Šlehofera staršího?


Letohrad ještě živí teoretické naděje na postup do play off. V Dobřanech ale musí vyhrát! Autor fotky: Iva Janoušková ml.

Prodlouží Plzeň svoji šňůru nebo ji Karviná utne?

16:00 HBC Plzeň vs. HbK Karviná

Rozjetou Plzeň nedokázali zastavit ani hradečtí Piráti, kteří podruhé v dohrávce Extraligy prohráli. Mečouni ze západu Čech se mohou poklepat po ramenou, protože z nepříjemné situace, kdy na začátku restartu hokejbalu měli 0 bodů, dokázali skvěle „vybruslit“. Vítězná šňůra tří zápasů pokračuje, jak ustojí Plzeň tlak proti Karviné? Přivezou si Slezané formu jako z pražské Palmovky, kde KOVU nadělili 7 branek?


Protáhne Plzeň na domácí palubovce vítěznou sérii na 4 zápasy? Autor fotky: Milan Podpera.

Udrží si Kert Park postavení na čele? Autosklo bude proti!

16:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Autosklo H.A.K. Pardubice

Jednoznačně nejzajímavějším duelem bude souboj pražského Kert Parku a pardubického Autoskla. Pražané ještě cílí na obhajobu titulu, kvůli kterému také přivedli několik posil, jež se ihned při výhře v Mostě prosadily. Jak to ale bude proti dobře hrajícím Pardubicím? Jak na sobě zapracovali Východočeši po prohře s Kladnem? Bude jejich výkon proti Kert Parku kvalitnější než proti Rysům?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<


Do Plzně míří O2 TV Sport! Uspějí Mečouni?

11:00 HBC Plzeň vs. HBC Most

Podruhé za víkend se představí celky Plzně a Mostu. Velkou otázkou je, který celek si do tohoto duelu přinese více síly a dobré formy ze sobotního duelu. Kdo tento zápas vyhraje? Bude to Plzeň, jež využije svého halového prostředí Košutky? Nebo se Mostu povede Mečouny obrat o cenné body do tabulky?


Tento hokejbalový víkend bude velmi našlapaný. Zápasy se musí odehrávat bez přítomnosti diváků, naštěstí je tu možnost duely sledovat na TVCOM. Toto hrací kolo dohrávky Extraligy nabídne 2 duely, které budou vysílány na stanici TVCOM. Bude to souboj mezi Hradcem Králové a Kladnem. Posléze bude odvysíláno také zajímavé utkání mezi Kert Parkem Praha a Pardubicemi. Velmi exkluzivně se také bude vysílat nedělní klání Plzně proti Mostu, a to poprvé v historii na kanálu O2 TV Sport!