CROSSDOCK Extraliga

Hokejbal poprvé v historii na kanálu O2 TV Sport! Do Hradce a na Kert Park míří TVCOM.cz

Nadcházející hrací víkend přinese divákům velkou podívanou, a to ve formě 3 přímých přenosů. Nejdříve se bude vysílat na TVCOM sobotní duel mezi trápícími se Piráty z Hradce Králové a Kladnem. Následně se štáb TVCOM přesune na pražské Lužiny, kde Kert Park bude čelit východočeskému Autosklu.

Naprosto exkluzivní možnost na prezentaci hokejbalu budou mít hokejbalisté Plzně a Mostu, protože jejich duel bude odvysílán na televizní stanici O2 Sport TV! Nepropásněte možnost sledovat ani jedno z těchto utkání!


Hradec Králové poprvé v dohrávce ukáže sílu na svém vlastním hřišti, dokáže Kladno ustát tlak i tam?


Hradec Králové zatím všechny zápasy v dohrávce ztratil. Vždy to bylo na hřišti soupeře a Pirátům chybělo málo k tomu, aby získali alespoň bod. Teď se po dlouhé pauze poprvé představí na svém domácím hřišti, ustojí tento tlak proti dobře hrajícímu Kladnu? Najde Hradec dobrý recept na kladenské Rysy nebo to bude právě Kladno, které si připíše další výhru?

Na Lužiny cestují Pardubice, dokážou lídra tabulky obrat o nějaký ten bod?


Kert Park stále neztratil ani bod. To stejné nemohou říkat hráči Pardubic, kteří zaváhali proti týmu z Kladna. Jakou taktiku si připravil trenér Mašík na aktuálního lídra Extraligy? Bude výkon Autoskla stačit na posílený pražský celek? Jaký výsledek Pardubice na Lužinách uhrají? Je Kert Park připravený na to, aby ustál zkoušku proti Východočechům?

Přeruší Most svoji šňůru proher a zastaví rozjetou Plzeň?


Soutěžte o přístup téměř zdarma na O2 TV Sport! Soutěž probíhá na facebookovém profilu facebook.com 

HBC Plzeň si svými výkony řekla o menší dárek ve formě vysílaného zápasu na televizním kanálu O2 Sport TV. Do Plzně přijede trápící se Most, který zaznamenal 4 porážky v řadě. Mečouni na druhé straně naopak 3 své duely vyhráli a rázem se posunuli mezi postupující osmičku do play off. Udrží si Plzeň tuto formu? Kdo ovládne zápas kola ve formě televizního vysílání?

Všechny zápasy navíc bude možné sledovat na internetové stránce Onlajny.cz. Neváhejte a proložte MS v hokeji dobrým hokejbalem! V sobotu se na televizních obrazovkách představí rovnou 4 týmy. Všechna tato mužstva hrají o vylepšení své startovací pozice do play off. V neděli sledujte od 13:00 duel mezi Plzní a Mostem na O2 TV Sport!