CROSSDOCK Extraliga

Hokejbal opět na O2 TV Sport! Ustojí Kladno nápor Karviné? Letohrad čeká náročná mise

První červnový víkend nabídne pouze 3 duely. Karviná se utká s Kladnem, ústecká Elba vyzve Letohrad a Karviná Most. Most bude navazovat na dvě výhry, podaří se to Severočechům? Kolik bodů získá Karviná? Potrápí Slezané Kladno? A co Letohrad? Podaří se Jelenům získat body v Ústí nad Labem?

Karviná se pokusí přerušit vítěznou šňůru Kladna před kamerami O2 TV Sport!


13:00 HBC Kladno vs. HbK Karviná 

Kladno se po dlouhé době opět vrátí k zápasu na domácí hřiště, kam zavítá celek Karviné. Slezané si v minulém zápase došli pro bod za remízu v Plzni, jak teď ale ustojí tlak proti Kladnu? Druhý celek tabulky si v posledním zápase proti Hradci Králové nenechal vstřelit ani jednu branku a veze se na čtyřzápasové vítězné vlně. Přidají Středočeši k této šnůře další vítězství nebo jim to Karvinští překazí?

Naváže Elba na výhru v Hostivaři? Nebo si utrápený Letohrad vyšlápne na favorita?

14:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. SK Hokejbal Letohrad 

Letohrad se v dohrávce opravdu trápí, a to z důvodu nekompletního kádru. V minulém duelu Východočeši utrpěli porážku na půdě Dobřan, které se jim bodově vyrovnaly. Jeleni stále mají malé šance na postup do play off. Museli by však vyhrát všechny své zbývající zápasy, přičemž svůj osud stejně nemají ve svých rukou. Podaří se jim ukořistit bod v Ústí nad Labem? Hokejbalisté ze Severu Čech působí klidně. V Hostivaři neinkasovali a zapsali si další body do tabulky, čímž si ještě polepšili o jedno místo a nyní jsou na třetí postupové příčce do play off. Udrží se na něm?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<


Namlsaný Most míří do Karviné! Potvrdí Severočeši postup do play off?

Neděle 6.6. 2021

14:00 HbK Karviná vs. HBC Most

Podruhé za víkend se představí mužstvo Karviné, které tentokrát bude hájit body na svém hřišti. Slezané budou čelit náporu severočeských hokejbalistů z Mostu, kteří ovládli televizní utkání v Plzni, čímž si dodali sebevědomí. Mosteckým cílem určitě bude získat nějaký ten bod z toho důvodu, aby se Severočeši udrželi v postupující osmičce, zvládne Most přidat body do tabulky nebo to bude Karviná, kdo bude dominovat na svém hřišti?


Všechna víkendová utkání budou vysílána živě, tak neváhejte a sledujte, jak se bude dále vyvíjet postupová osmička do vyřazovacích bojů. Sobotní duel Kladna s Karvinou bude možné sledovat opět na O2 TV Sport i s hokejbalovým komentářem! Do Ústí nad Labem bude zajíždět televizní štáb TVCOM, který pokryje i nedělní utkání v Karviné! Všechny zápasy můžete klasicky sledovat na portálu onlajny.cz.