CROSSDOCK Extraliga

Podaří se Karviné přerušit vítěznou šňůru Kladna před kamerami O2 TV Sport?

Další víkend a další živé vysílání hokejbalu na O2 TV Sport! Tentokrát budou mít diváci možnost sledovat určitě napjatý duel, ve kterém se utká domácí HBC Kladno proti Slezanům z Karviné. Kladno se veze na vítězné vlně, ale jak obstojí proti Karviné, která trápí favority? Kdo si povede lépe?

>>UTKÁNÍ ŽIVĚ NA O2 TV Sport<<


Čtyři zápasy a čtyři výhry? Pro Kladno žádný problém! 

Kladenská družina si dohrávku Extraligy vyloženě užívá. Po 4 odehraných zápasech si Kladno do tabulky připsalo 12 bodů a stále živí naděje na prvenství ve zkrácené základní části. Středočeši hrají dobře ze zajištěné obrany a v útoku využívají svých rychlonohých forvardů. Aktuální skóre v dohrávce pro Rysy činí 17 vstřelených branek a 7 inkasovaných. Kladno má obrovskou formu a cílí na zisk titulu! Podaří se jim to? Prodlouží borci z Kladna svoji šňůru?


Bude se opět dařit Milanovi Schnaubeltovi z Kladna, který je aktuálně nejproduktivnějším hráčem Rysů? Zdroj fotky: fcb HBC Kladno. 

Karviná jako na houpačce! Výhru střídá prohra, ale Slezané na favority umí

Dohrávka pro Karvinou začala skvěle, když v prvním klání porazila Dobřany. Výkon to nebyl ideální, ale postupem času se Slezané zvedali. Následně však přišla porážka od Ústí nad Labem, ale výsledek byl velmi těsný. To naznačuje faktu, že Karviná umí hrát se silnými týmy snad lépe než s těmi z dolní části tabulky. Pokud Karviná najde svoji formu, tak má šanci porazit každého, a to i Kladno nebo Kert Park. Jak tomu bude tento víkend? Karvinští jsou nebezpeční hlavně v útoku, potvrdí to?


Kdo bude v televizním utkání úspěšnější? Karviná na favority umí! Zdroj fotky: fcb HbK Karviná. 

Kdo má větší šance na výhru a jaké bude tempo hry?

Od zápasu můžeme čekat vysoké herní tempo již od prvního hvizdu rozhodčího. Karviná se bude muset vyvarovat zbytečných faulů, které Kladno většinou trestá. Také je pro Slezany nutné, aby se s kladenskými hokejbalisty neustále pohybovali. Naopak Kladno musí dávat pozor na nebezpečné střelce ze Slezska, ti totiž umí překvapit z jakékoliv příležitosti. Tomu také napovídá 15 vstřelených branek Karviné za poslední 4 zápasy. Karviná však také musí dbát na zadní vrátka, kde má jistou rezervu. V tomto klání se může stát cokoliv a záleží jenom na rozpoložení hráčů. Co nám tyto dva celky ukážou? Bude tento zápas ukázka tempa, které bude v play off?

Naváže Kladno na svou skvělou formu nebo si Gladiátoři z Karviné smlsnou na kladenských Rysech? Bude hrát v tomto zápase roli dlouhá cesta do středních Čech? Celý zápas sledujte na televizní stanici O2 TV Sport i s komentářem!