CROSSDOCK Extraliga

Coalsoft play off Extraligy: Kdo postoupí hned po dvou zápasech? Případné rozhodující utkání ve středu

Dohrávka české nejvyšší hokejbalové soutěže je za dveřmi. Do Coalsoft play off Extraligy hokejbalu se dostalo 8 celků, které teď budou ve čtvrtfinále bojovat o postup do semifinále. Můžeme se těšit na 4 zajímavé série, které budou jedinečné v tom, že se budou hrát na dva vítězné duely.

Favorit z Kladna bude bojovat o postup s hradeckými Piráty!

Sobota 26.6. 2021 v 11:00 HBC Kladno vs. HBC Hradec Králové 1988

Neděle 27.6. 2021 v 14:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Kladno

Případný rozhodující 3. zápas ve středu 30.6. 2021 v 19:30 na Kladně.


Kladno se díky poslednímu zápasu v základní části posunulo na 1. příčku tabulky a tím si zajistilo nejlepší postupovou pozici, z níž narazí na hradecké Piráty. Hradecký celek však nemá příliš velkou formu, protože ani jeden ze zápasů v dohrávce základní části nedokázal vyhrát. Jak tomu ale bude v play off? Dokáže se Novák a spol vzchopit a přejít do semifinále přes Kladno? Rysové jsou nažhaveni na titul, ale zrovna hradecký tým by mohl vítěze základní části potrápit, jak to dopadne? Jak skončí série? Mnoho lidí určitě odhaduje výsledek 2:0 na zápasy pro Kladno, ale nechme se překvapit.

Vyzrají hokejbalisté z Lužin na houževnatý Most?

Sobota 26.6. 2021 v 11:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Most

Neděle 27.6. 2021 v 10:00 HBC Most vs. HC Kert Park Praha

Případný rozhodující 3. zápas ve středu 30.6. 2021 v 19:15 v Praze.

Kert Park těsně ztratil zápas proti Kladnu před začátkem play off a musí se smířit s tím, že do vyřazovací části postupuje „až“ z 2. místa. V sérii na 2 duely tedy vyzve severočeský Most, jehož výkony byly jako na houpačce. Uvidíme, jakou taktiku mostecký trenér, Slavomír Švancar, zvolí proti úřadujícímu mistrovi ČR. Je jasné, kdo je v sérii favoritem. Avšak Pražané to nebudou mít tak jednoduché, protože v Mostu je mnoho zvučných jmen, které mohou play off pěkně zamotat. Zvládne Kert Park roli jasného favorita, nebo se Mostu podaří soka potrápit?

Ústecká Elba se pokusí zastavit rozjeté Mečouny!

Sobota 26.6. 2021 v 15:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Plzeň

Neděle 27.6. 2021 v 14:00 HBC Plzeň vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Případný rozhodující 3. zápas ve středu 30.6. 2021 v 18:30 na Kladně.

Další severočeský celek, který se probojoval do play off, je Ústí nad Labem, které v základní části předvádělo úchvatné výkony. Jeho soupeřem do čtvrtfinálové série však bude také dobře hrající tým. Z 0 bodů se Plzeň dokázala dostat až na 6. pozici v tabulce a tím si zajistit tuto vyřazovací sérii na 2 vítězné zápasy. Kdo lépe potvrdí svoji formu? Kdo je zkušenějším týmem do play off? To se poodhalí již během tohoto víkendu. Tato série by mohla pravděpodobně přinést 3 zápasy, ale nepředbíhejme. Plzeňská hala je velmi specifické hřiště a bude zajímavé sledovat, jak se s touto výzvou Elba popere. Kdo postoupí do semifinále? Elba nebo Mečouni?

Karviná na Autosklo umí zahrát. Co na to Pardubice?

Sobota 26.6. 2021 v 16:00 HBC Autosklo H.A.K. Pardubice vs. HbK Karviná

Neděle 27.6. 2021 v 16:00 HbK Karviná vs. HBC Autosklo H.A.K. Pardubice

Případný rozhodující 3. zápas ve středu 30.6. 2021 v 19:00 v Pardubicích.


Poslední ze sérií bude bitva mezi pardubickým Autosklem a slezskou Karvinou. Tato série bude podle tabulky ze základní části hodně vyrovnaná a zde se může stát, že uvidíme 3 zápasy. Těžko odhadovat, kdo je zde favoritem, protože týmy, jež postupují do play-off ze 4. a 5. pozice, na tom jsou výkonnostně dosti podobně. Ať postoupí jakýkoliv z těchto celků do semifinále, tak dostane nálepku „černého koně“ play off, který by mohl dojít až do finálových bojů. Co myslíte? Kdo má více zkušeností s play off? Proklouzne do semifinále mladé Autosklo nebo dobře hrající Karviná?

Kdo překoná překážku dvou zápasů a postoupí do semifinále hned po tomto víkendu? Favorité v jednotlivých sériích jsou dáni, ale těžko odhadovat, zda se bude vývoj všech zápasů odebírat podle papírových statistik. Jak ustojí svoji pozici Pardubice proti Karviné? Sledujte sobotní duel mezi těmito týmy na TVCOM.cz! V neděli Vám nabídneme zápas mezi Hradcem Králové a favorizovaným Kladnem. Bude to pro Rysy jasná záležitost? Všechna ostatní klání můžete jinak sledovat na portálu Onlajny.cz.