CROSSDOCK Extraliga

Semifinále Coalsoft play off Extraligy je tady! Kert Park a Elba začnou doma, uspějí?

Semifinálové dvojice byly téměř všechny jasné po 2 čtvrtfinálových zápasech, až na jednu. Na poslední chvíli se do semifinále prokousalo Ústí nad Labem po skalpu Plzně! Kert Park vyzve v dalším kole play off Extraligy houževnaté Piráty, kteří vyřadili Kladno. Pardubice budou čelit ústecké Elbě!

Vyzrají Piráti z Hradce Králové také na Kert Park?

3.7. 2021 HC Kert Park Praha vs. HBC Hradec Králové 1988 11:00

4.7. 2021 HBC Hradec Králové 1988 vs. HC Kert Park Praha 11:00

Největší překvapení ve čtvrtfinálových bojích Coalsoft play off Extraligy zajistili hráči Hradce Králové, kteří si vyšlápli na vítěze základní části z Kladna. Piráti Kladno oloupili o první výhru na jeho vlastním hřišti a na svém stadionu postup dokončili. Hradecké hráče zdobila skvělá poziční obrana a hlavně produktivita, se kterou se Hradec Králové v základní části hodně trápil. Na druhé straně Kert Park přešel jako favorit do semifinále bez větších problémů, když jasně vyřadil HBC Most. Teď jde opravdu do tuhého a Pražané by si na svého budoucího soupeře měli dát velký pozor. Dokáží Piráti vytvořit senzaci i podruhé?

>>SLEDUJTE OBA ZÁPASY SÉRIE NA TVCOM.cz<<


Podaří se Pardubicím pokořit brány finále proti Ústí nad Labem?

3.7. 2021 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Autosklo H.A.K. Pardubice 15:00

4.7. 2021 HBC Autosklo H.A.K. Pardubice vs. Elba DDM Ústí nad Labem 15:00

Do druhého semifinále Coalsoft play off Extraligy postoupilo také pardubické Autosklo, které si poradilo s karvinskou družinou. Dvakrát Východočeši vyhráli až po základní hrací době, a to v prodloužení i po nájezdech. Pro soupeře z Ústí, který porazil ve třízápasové sérii plzeňské Mečouny, to znamená, že by pardubické hráče neměl pouštět do těchto situací, které Pardubicím vychází. Dokážou se Pardubice prokousat po delší době do finále? Severočeši se na vlastní půdě v rozhodujícím zápasu proti Plzni nemýlili, i když prohrávali 0:2 po 1. třetině. Elba nakonec vyhrála 4:2 a tento výkon naznačuje její aktuální sílu.

>>SLEDUJTE OBA ZÁPASY SÉRIE NA TVCOM.cz<<