CROSSDOCK Extraliga

Pardubice po nedělním duelu mohou slavit titul Coalsoft Extraligy hokejbalu! Vzchopí se Kert Park?

Po včerejším strhujícím finálovém zápase Coalsoft play off Extraligy se vedení v sérii o titul mistrů ujali Východočeši z Pardubic. Autosklo stačilo držet krok s úřadujícím mistrem z Kert Parku. Zvládne to i dnes na svém hřišti? Vrátí Pražané sérii na Lužiny, nebo bude již dnes rozhodnuto?

Oslaví Pardubice titul dnes, nebo se série protáhne?

Včerejší finálový duel ovládly Pardubice. Kert Park Autosklu dovolil dojít do prodloužení a následně i do nájezdů, což byla velká chyba. Pardubice v play off zatím neprohrály zápas, který musel být rozhodnut v nastaveném čase. Jak tomu bude dnes? Ukáže Kert Park svoji sílu nebo Autosklo opět něco vymyslí? Jak Východočechům bude ladit jejich vlastní hřiště? Dotáhnou senzaci až do konce? Nebo budou muset ještě jednou cestovat na pražské hřiště Kert Parku?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA O2 TV sport<<


Autosklo ukázalo svoji sílu! Potvrdí skvělou dohrávku sezóny titulem?

Autosklo vstoupilo do prvního finále parádně. Hned ve 3. minutě poslal Východočechy do vedení Nicolas Langr. Kert Park však rychle zareagoval z hole Danka. Poté měli převahu domácí, což potvrdil z přesilovky Šperl. Autosklu se však podařilo vyrovnat a znovu to byl Nicolas Langr. Tahoun Pardubic Jan Bílý svůj celek nasměroval k výhře gólem ve 36. minutě.

Pražané ale dokázali vyrovnat a poslat zápas do prodloužení, ve kterém gól nepadl. Pardubice však měly navrch, což v nájezdech potvrdil Lukáš Kohoutek. Jak bude vypadat dnešní zápas? Pro koho dopadne lépe? Pardubičtí navíc Kert Park v prvním klání přestříleli 23:28, což naznačuje skvělou formu Autoskla. Dokáže se Kert Park vzchopit?


Zvládne Kert Park přelstít pardubický obranný blok?

V Pardubicích budou tyto dva celky, které jsou ve finále, svádět boj o každý metr hřiště. Jak Autosklu pomůže výhoda domácího hřiště a pocit mečbolu? Dokáže trenér Kuna naladit své svěřence tak, aby sérii vyrovnali? Co bude hrát klíčovou roli?

Vše sledujte na O2 TV Sport i s komentářem od 16:00. Pardubice jsou krůček od mistrovského extraligového titulu, dočkají se ho? Nebo ještě uvidíme další vysílání z Prahy? Komu přejete titul více? Kert Parku nebo pardubickému Autosklu?