Reprezentace

Mezinárodní utkání v Litomyšli s benefičním nádechem! Podpoří rodiny zasažené tornádem.

Již tento víkend 14. – 15. srpna se v Litomyšli poprvé od roku 2019 opět rozproudí mezinárodní hokejbal. Národní týmy juniorů do 21 let a mužů se představí proti Slovensku. Výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje rodinám na Hodonínsku, které byly na konci června zasaženy ničivým tornádem.

Na všechna utkání je vstupné dobrovolné a veškeré vybrané finanční prostředky jdou plně na podporu pěti hokejbalových rodin, jejichž domy byly zničeny nebo silně poškozeny tornádem na Hodonínsku. V sobotu 14.8. se navíc již od 14:00 odehraje přátelský duel mixu národního týmu žen a masters proti dorostencům ze Svitav. Už od tohoto utkání můžete přispět při vstupu na stadion libovolnou částkou a podpořit tak rodiny hokejbalistů Břetislava Mráze, Michala Rapanta, Tomáše Zetocha a Michala Slezáka, který patří do kádru výběru talentované mládeže České republiky hráčů do 15 let.

Rodina hokejbalisty Glose se případné podpory vzdala s tím, že si přeje, aby byla finanční částka poskytnuta někomu potřebnějšímu, jelikož škody u nich nebyly tak zásadní. To je velká míra vstřícnosti a sounáležitosti. Takže nezapomeňte dorazit v sobotu 14.8.2021 od 14:00 na zimní stadion do Litomyšle. Nedělní dvouzápasový program startuje duelem juniorů do 21 let od 10:00.

„Rozhodnutí podpořit rodiny hokejbalistů, jejichž majetek zasáhlo ničivé tornádo, padlo v prvních dnech po této tragické události. Zajímali jsme se o stav hřiště v Hodoníně a požádali jsme kolegy z Regionálního svazu, aby nám pomohli zjistit, kteří z hokejbalistů byli tornádem poškozeni. Na základě zjištěných informací jsme se rozhodli podpořit rodiny našich členů. Srdečně bych rád pozval diváky na zimní stadion v Litomyšli, aby v co největším počtu dorazili podpořit naše hráče a dobrovolným příspěvkem podpořili hokejbalisty z Hodonínska. Věříme, že každá částka alespoň trošku pomůže zmírnit následky této přírodní katastrofy,“ přeje si za celý Českomoravský svaz hokejbalu jeho sekretář Tomáš Březina.

>>SLEDUJTE VŠECHNY DUELY ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<