Reprezentace

Muži podstoupí mezinárodní přípravu stejně jako junioři v Litomyšli! Najde výběr trenéra Mašíka tu správnou alchymii?

Proti Slovensku se v Litomyšli představí i seniorský výběr Česka, který bude proti svému soupeři nastupovat vždy po zápasech juniorských celků. Češi budou čelit aktuálním mistrům světa, které jako jediní dokázali porazit na posledním světovém šampionátu. Jak si povedou čeští borci v těchto duelech?

Na mužské zápasy se můžete těšit v sobotu od 18:00 a v neděli od 12:00. Tyto přátelské zápasy jsou pro oba výběry důležitou přípravou pro nadcházející Mistrovství světa! Rivalita mezi Čechy a Slováky je vždy znát, takže se bude určitě na co dívat!

>>SLEDUJTE VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.cz<<


Česká extraliga skončila nedávno! Najdou hokejbalisté tu správnou formu?

Trenérská lavička automaticky počítá s dobrou fyzickou připraveností hráčů. Český výběr bude brát dvojzápas proti Slovensku jako dobrou přípravu a prověrku na MS. Mnoho hráčů se z českých soutěží již dobře zná, a tak bude záležet na tom, jak trenér Mašík poskládá herní formace. Češi budou mít proti Slovákům menší výhodu v tom, že se české soutěže po covidové krizi rozběhly, avšak na Slovensku zůstaly stát. Bude na českých reprezentantech vidět větší rozehranost?

V české nominaci nechybí úřadující mistři Extraligy ani nové tváře!

Český mužský výběr se v brance bude moci spolehnout na ostřílenou reprezentační dvojku Petra Mikla a Jana Jirotku. Jako třetí brankář tým doplní juniorský mistr světa z Letohradu, Michal Novák. Dostane se tento mladík do branky? V zadních řadách bude mít český výběr mládí, ale i zkušenost. Rychlost v Litomyšli budou moci předvést Markytán, Šlehofer, Pliml nebo Slanec. Z mladších hráčů se v mužské reprezentaci objeví hradecký Fanderlík a vicemistr z Pardubic a kapitán zlatého celku juniorů ze St. Johns, Tomáš Zajíček. Zvykne si na rychlejší stupeň mužského hokejbalu na mezinárodní scéně? Útočnou linii vyztuží mistři Extraligy Martin Kruček a Dalimil Zvonek v doprovodu skvělých hráčů, jimiž jsou karvinský Pala, kladenský Kohout, pardubický Bílý a mnoho dalších. Novou tváří v útoku bude Jaroslav Pauer, který nastupuje ve Švýcarsku. Nováčky reprezentace jsou plzeňský Jakub Vobruba a mostecký Jiří Singr. Jak si sedne alchymie v týmu? Bude to všem hráčům klapat? Uvidíme, jak si celek realizační tým připraví.


Slováci přijedou v silné sestavě! Hráči budou fyzicky připraveni, hlásí slovenský trenér!

Slovenská reprezentace nejede do Litomyšle jen tak na výlet. Pro Slováky je prioritou těchto zápasů příprava na MS, avšak pokud se dostaví dobrý výsledek, budou jedině rádi. Tomu také napovídá nominace Slováků, ve které nechybí například Jaroslav Martinusík. Na kompletní výběr mužů Slovenské republiky se podívejte níže v odkazu. Úřadující mistři světa spoléhají na dobrou připravenost svých hráčů. Chtějí vyzkoušet mladé tváře, nováčky i zkušenější borce. V odkazu také najdete menší rozhovor s hlavním lodivodem slovenské lavičky, kterým je Marián Gregorík.

>>NOMINACE SLOVENSKA DO LITOMYŠLE<<

Oba zápasy mužské reprezentace proti Slovensku v Litomyšli můžete online sledovat na internetové televizi TVCOM, a to v sobotu od 18:00 a v neděli od 12 hodin! Oba duely však můžete také navštívit osobně a tím podpořit náš výběr, ale i přispět na dobrou věc. Tato akce má charitativní účel a výtěžek bude putovat na Moravu, která byla zasažena přírodní katastrofou!