Reprezentace

Do boje proti Slovensku jdou ve Svitavách reprezentanti do 15 let a juniorky do 21 let!

Po mužích a juniorech čeká reprezentační sraz i kategorii juniorek do 21 let a také hráče do 15 let. Tyto dva české soubory se v sobotu 21. srpna představí ve dvojzápase proti Slovensku na zimním stadionu ve Svitavách. Kdo se objevil v nominacích a jak jsou na Slovensko hráči připraveni?

Všechny zápasy naší reprezentace se odehrají v sobotu 21. srpna. Jako první se od půl jedenácté představí hráči do 15 let. Ti svůj druhý zápas odehrají od půl třetí. V čase 12:30 a 16:30 své duely také odehrají české juniorky do 21 let.

Bude výběr juniorek pod vedením Martina Davídka připraven?

I české hokejbalistky musely na rozjezd svých soutěží čekat. Nakonec se uskutečnil finálový turnaj žen, který ovládly hráčky Svítkova. Jsou to téměř dva měsíce od doby, kdy nominované hokejbalistky mohly hrát soutěžní utkání. Jak budou na reprezentační úroveň fyzicky připraveny? Ve Svitavách je navíc velké hřiště, se kterým se budou ženy muset vypořádat. Jak moc velký jim to bude dělat problém?


Jak si povedou v premiéře proti Slovákům reprezentanti U15?

Finálová nominace hráčů do 15 let vypadá nadějně. Tito mladí hokejbalisté však proti jinému národnímu týmu zápas zatím nehráli. Jak to zvládnou po psychické stránce? Svými výkony a talentem na sebe však hodně upozorňují, takže pokud zvládnou stres, zvládnou i v těchto zápasech zvítězit. Jak moc pro ně bude těžké hrát na rozměrech hokejového hřiště?


V českých nominacích jsou zajímavá jména!

V české nominaci juniorek se objevuje také mladá Lucie Kubínová, která dokázala v roce 2017 získat titul mistryně světa v Pardubicích. Dále se v českém útoku objevuje mnoho zajímavých jmen, která budou hájit české barvy. Jak si juniorky povedou? Nominace hráčů do 15 let se hodně skládá ze jmen ze všech klubů z České republiky. Je tedy otázkou, jak si hráči na sebe zvyknou a jak se sehrají. Zajímavé jméno je ale Václav Kachlík, který ovládl bodování dorosteneckého turnaje ve Světlé nad Sázavou.

>>Nominace slovenských hráčů U15<<

>>Nominace slovenských juniorek U21<<

Sledujte všechny 4 zápasy na stanici TVCOM, které poběží ve stanovených časech v přímém přenosu. Nenechte si ujít to, jak se budou veškeré zápasy vyvíjet. Možná zajímavější bude sledovat to, jaké české naděje v hokejbale máme! Nepromarněte tuto možnost již v sobotu 21. srpna.