CROSSDOCK Extraliga

Nová sezóna Extraligy startuje! Najde Kert Park po čtyřech titulech v řadě přemožitele?

Dohrávka minulé sezóny je pryč a po měsíci a půl se týmy hokejbalové Extraligy vrací zpátky na místo činu. Na plastové plochy vyběhnou hráči 8 celků. Kdo do nového ročníku 2021/22 vstoupí pravou nohou? Jak v prvních 4 duelech uspějí favorité z Kert Parku, Kladna, Mostu nebo Hradce Králové?

>>SLEDUJTE ZÁPASY ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<


Sobota 4.9. 2021

Smlsnou si kladenští Rysové na letohradských Jelenech?

11:00 HBC Kladno vs. SK Hokejbal Letohrad

Tyto dva celky se před startem nového ročníku potkaly na turnaji Páňa Cup, kde změřily své síly. Domácí Kladno na Letohrad vyzrálo lehce v poměru 6:1. Jak se od té doby Jeleni poučili? Najdou na Kladno podobný recept jako z dohrávky, kdy jako jediný celek v základní části dokázali Rysy porazit po nájezdech? Ačkoliv je favorit jasný, tak průběh zápasu může být velmi odlišný. Uvidíme, v jakém rozpoložení se k brzkému zápasu dopraví Letohrad a s jakou taktikou nastoupí.

Most přivítá cílevědomou Hostivař! Uhájí Severočeši své hřiště?

11:00 HBC Most vs. HBC Hostivař

Na sever Čech poputují mladíci z Hostivaře. Otazník visí nad Radimem Štěpánikem, který na Páňa Cupu oblékal dres Pražanů. V minulosti však tento útočník působil právě v Mostě. Za které mužstvo nakonec nastoupí? Hostivař se na kladenském přípravném turnaji prezentovala ve velmi dobrém světle, a navíc uhrála nejlepší výsledek proti vítězi Páňa Cupu ze Skalice. S jakou formou budou hráči Hostivaře nastupovat proti houževnatému Mostu?

Dobřanští Šneci budou čelit nájezdu Pirátů z Hradce Králové!

12:00 TJ Snack Dobřany vs. HBC Hradec Králové 1988

Duel číslo tři se ve dvanáct hodin odehraje na stadionu v Dobřanech, kam mají namířeno Piráti z Hradce Králové. Dobřany se před sezónou zúčastnily vlastního turnaje, Letňáčku 2021, kde dominovaly a vyzkoušely si různé formace. Na turnaji však nepotkaly žádný extraligový celek. Jak zvládnou vstup do nového ročníku? Na druhé straně Hradec Králové zakončil loňskou dohrávku v semifinále, když ve čtvrtfinálových bojích senzačně vyřadil Kladno. V přípravných duelech Piráti vyzvali nedaleké Pardubice, které dvakrát deklasovali a ukázali svoji chuť ke hře. Jak dopadne tento souboj na západě Čech?

Jak novou sezónu rozehrají Mistři z Lužin? Ustojí nátlak Karviné?

18:00 HC Kert Park Praha vs. HbK Karviná

Nejspíše utkání víkendu můžeme očekávat na pražských Lužinách. Mistra Extraligy přijede vyzvat družina z Karviné. HC Kert Park se v dohrávce stal čtyřnásobným mistrem Extraligy v řadě. Dokáže na své výkony navázat i v této sezóně? Prvním týmem, kdo se bude Pražany snažit zastavit bude Karviná, která k prvnímu zápasu přicestuje možná s velkým překvapením. Jak tento zápas dopadne?