CROSSDOCK Extraliga

V juniorském věku vítěz mužské Extraligy! Cíle máme opět ty nejvyšší, už to jinak nejde, culí se Jágr

Do řad čtyřnásobného mistra Extraligy se pomalu ale jistě zapracovávají mladí hráči. Jedním z nich je ještě juniorský hráč, Vojtěch Jágr, který si svými výkony řekl o možnost hrát za Kert Park Praha. Jak ho těší titul z minulé sezóny a jaké cíle bude mít nadějný borec tento ročník?

Juniorka a Extraliga je úplně jiná úroveň

Vojtěchu, jako jeden z mála z juniorů jste nastupoval za A tým již druhým rokem. Jaké to bylo přejít z juniorů přímo do mistrovského týmu? 

První rok to bylo docela těžké, ale hodně zkušených hráčů se mi snažilo pomoct, což mi hodně pomohlo. Přechod byl velmi těžký, protože juniorka a Extraliga je úplně jiná úroveň.

S Kert Parkem jste tedy získal titul, mohly být ale klidně dva. V minulém ročníku jste prošli celou sezónou hladce. Jak jste to vnímal Vy a jaké zkušenosti Vám to dalo?

S Kert Parkem jsem vyhrál jenom jeden titul, protože bohužel první sezóna, kterou jsem nastupoval za A tým byla zrušena a dohrávána až tenhle rok. Neřekl bych, že to šlo úplně hladce, protože některé zápasy byly vyrovnané a bylo těžké je vyhrát.

Jak probíhaly oslavy? Sezónu jste skončili skoro na konci července a brzy začala příprava na další sezónu...

Oslavy probíhaly celý víkend, takže bych řekl, že byly povedené. Příprava nám začala asi tři týdny po konci sezóny, takže moc dlouho jsme pauzu neměli.


Kert Park vhodně doplňuje velezkušený kádr talentovanými juniory, i tak může opět pomýšlet na nejvyšší cíle! Zdroj fotky: fcb HC Kert Park Praha.

Karviná bude dobrým soupeřem

Teď vás v novém ročníku čeká první souboj na domácím hřišti proti Karviné. Je to těžký soupeř na začátek, co myslíte?

Karviná bude dobrý soupeř. Myslím si, že na začátek to bude těžký, ale dobrý zápas.

Duel se bude vysílat na TVCOM.cz a naše informace naznačují tomu, že za Karvinou možná nastoupí jedna velká sportovní hvězda. Nezalekl byste se?

Myslím si, že se nezaleknu, ale kdybych viděl onu hvězdu na hřišti, tak těžko říct, jestli by se to nezměnilo. (smích) Na druhou stranu by bylo parádní si proti některé z hvězd profesionálního sportu zahrát.

Jaké jsou letošní cíle čtyřnásobného mistra Extraligy? Asi hloupá otázka. (smích)

Samozřejmě, ty nejvyšší, protože už to jinak nejde. (smích)

>>SLEDUJTE 2 ZÁPASY ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<