CROSSDOCK Extraliga

Uvidíme, jak moc budu překvapený z vyúčtování za Pastee nejlepšího hráče, směje se Bogdány

Již tradiční anketu o Pastee nejlepšího hráče víkendu 25.9. ovládl letohradský Vojtěch Bogdány, který zaznamenal proti Hostivaři v divokém zápase šest kanadských bodů a po právu ovládl diváckou anketu.

„Vinu“ mají spoluhráči

Vojto, ovládl jste anketu Pastee nejlepšího hráče uplynulého víkendu. Kolik Vás to bude stát do týmové pokladny? Co říkáte na to, že jste s přehledem tuto anketu ovládl?

Popravdě a možná se štěstím netuším, kolik mě to bude stát. Asi nad tím ani nechci přemýšlet, uvidíme, jak moc budu, nebudu překvapený, až kluci pošlou nějaké to „vyúčtování” (smích). Výhra v anketě mě moc těší, jsem rád za každý hlas, co jsem dostal. Moc děkuju všem, kdo mě podpořil, vážím si toho.

Myslíte si, že Vaše one man show měla něco společného s tím, že se zápas vysílal na O2 TV sport?

Ne, to rozhodně neměla. Nijak jsem z kamer nervózní nebyl, nevnímal jsem to. A jestli přeci jenom ano, budu se těšit na další zápas na O2 TV sport (smích). „Vinu” bych připsal spoluhráčům, bez kterých bych to rozhodně nedokázal. Například nahrávka od Vítka Rozlílka na pátý gól v utkání nešla nedat, velká zásluha patří i jim.



Pro trenéry noční můra

Jak byste popsal divoký zápas s Hostivaří?

Myslím si, že to bylo velmi atraktivní utkání, které udělalo perfektní reklamu pro televizní diváky, co třeba hokejbal viděli poprvé. Shrnuto a podtrženo, byl to zápas plný gólů, hezkých akcí a emocí. Z pohledu stanovené taktiky to byl zápas, o kterém se trenérům zdají noční můry. Hezké shrnutí udělal jeden z našich trenérů Filip Červinka, najít ho můžete například na instagramovém profilu hokejbalu.

Zaznamenal jste šest kanadských bodů, pamatujete si na podobný zápas mezi muži?

Mezi muži je to má první opravdová sezóna a také premiéra šesti bodů. Ještě nikdy jsem v mužské soutěži nezaznamenal šest bodů v jediném utkání. V mládežnických kategoriích bych našel podobných zápasů více, ale to není ani z poloviny tak cenné.