CROSSDOCK Extraliga

Druhý Most vyzve aktuálně první Kladno! Uspěje Elba před kamerami TVCOM.cz proti silnému Kert Parku?

Poslední říjnová sobota přinese 5 duelů z Extraligy hokejbalu. Zápas kola se uskuteční mezi prvním Kladnem a druhým Mostem, který bude mít možnost se na lídra tabulky dotáhnout. Jak si povedou ostatní celky a jak se bude měnit tabulka? Zaboduje KOVO i proti Pardubicím? Poradí si Hostivař s Piráty?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ V ÚSTÍ ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<


Vyzraje Kladno v čele s Barnošákem na dobře hrající Most?

Dominiku, aktuálně vedete tabulku. Panuje v kabině dobrá nálada?

Jsme na vítězné vlně, ve které chceme pokračovat. Panuje v kabině velice příjemná nálada.

Čeká vás souboj proti druhému Mostu. Jak se na zápas připravujete? Nemáte z duelu obavy? Most zatím hraje fantasticky.

Připravujeme se jako na každého soupeře, nečeká nás nic snadného. Most má taky parádní formu, bude to určitě fyzicky náročný zápas a budou rozhodovat maličkosti.

Klání pro vás bude mít určitě velký náboj, protože za Most nastupuje Jan Pospíšil a Daniel Hnízdil. Tito borci dlouho hráli na Kladně. Bude u vás o to větší motivace?

Náboj to určitě mít bude, Pospi a Geg mají za Kladno hodně odehráno! Jsou to skvělí kluci a kamarádi, ale na hřišti si nic nedáme zadarmo a po zápase určitě pak vychladneme. (smích)

Jak zatím hodnotíte sezónu? Plánujete přezimovat na prvním místě tabulky?

Zatím ji hodnotím pozitivně, ale zbývá ještě dost zápasů. Určitě, to je náš cíl!

Čtyři duely kromě jednoho započnou od 11 hodin. Pouze zápas Plzně proti Letohradu proběhne od 16:00. V dopoledních hodinách proto sledujte souboj mezi prvním a druhým celkem Extraligy. Bude mít Most navrch, nebo Kladno ukáže svoji sílu? Na TVCOM poběží televizní duel Elby proti Kert Parku. Seberou Pražané body z Ústí nad Labem, aby se dostali do vyšších pater tabulky?