Reprezentace

Markmed Cup je tady! Bez diváků, ale s maximální prezentací a přenosy v mobilní aplikaci Hokejbal

Již od pátku 11. února se v plzeňské hokejbalové hale uskuteční Markmed Cup. Národní tým mužů se v rámci přípravy na MS střetne s pětinásobnými mistry světa ze Slovenska a s výběrem mužů do 23 let! Sledujte průběh turnaje živě přes mobilní aplikaci Hokejbal.

Tři týmy se střetnou každý s každým dvakrát. Herní systém turnaje byl zvolen s ohledem na přípravu reprezentací před Mistrovstvím světa v Kanadě. Hráči nastoupí ke čtyřem kvalitním zápasům, které je dokonale prověří. Markmed Cupu, který nese název po jednom z hlavních partnerů českého hokejbalu Markmed, se zúčastní česká hokejbalová reprezentace mužů a hráčů do 23 let (ročníky narození 2000 a 2001) společně s národním týmem Slovenska.

Sledujte všechny zápasy živě v mobilní aplikaci!

Při organizaci turnaje se účastníci musí řídit aktuálně platnými opatřeními Ministerstva zdravotnictví ČR. Všichni účastníci turnaje, tj. hráči, realizační týmy, rozhodčí a ostatní nezbytní organizátoři musí být očkováni a předložit negativní RT-PCR test ne starší 72 hodin. Vzhledem k omezenému počtu osob, které mohou být současně v prostoru haly, proběhne turnaj bez účasti diváků.

Přestože bude turnaj bez diváků, všechna utkání budete moci sledovat na webu TVCOM.cz a detailní zpravodajství z celého turnaje spolu s aktuálními výsledky budou dostupné také na webu a v mobilní aplikaci Hokejbal, kde fanoušci najdou veškeré články, rozhovory, notifikace s průběžnými stavy a výsledky zápasů včetně elektronického zápisu se všemi statistikami! Navíc přímo z mobilní aplikace můžete sledovat zápasy živě na TVCOM.cz.

>>MOBILNÍ APLIKACE PRO APPLE<<

>>MOBILNÍ APLIKACE PRO ANDROID<<


Stáhněte si a otevřete aplikaci Hokejbal, vyberte si jeden z týmů nebo rovnou všechny tři a budou vám chodit notifikace na průběžné výsledky a mnoho dalšího! Mějte všechny informace při ruce, stáhněte si mobilní aplikaci.