CROSSDOCK Extraliga

Pardubice představí nové dresy v utkání před kamerami TVCOM.cz! Jsme rádi za pomoc partnerů, těší Jirsu

Hokejbalový klub z Pardubic prošel přes léto a podzim výraznou grafickou změnou. V klubu po grafické stránce nezůstal kámen na kameni. Pardubice zachovaly pouze klubové barvy, tudíž jim stále vládne modrobílá kombinace.

Pardubice změnily svůj název na HBC Pardubice, upravily logo a pracovaly na nových dresech, které budou zdobit hráče nastupující za A-tým. „Změnu dresů budeme provádět postupně, máme obrovskou členskou základnu a vyměnit dresy všem najednou není ve finančních možnostech klubu,“ uvedl Tomáš Jirsa, jeden z členů předsednictva klubu.

Nové dresy Pardubice představí 5. 3. 2022 při domácím zápase s Kladnem, který bude vysílán živě na webu TVCOM.cz. Součástí představení bude malý ceremoniál, ve kterém klub poděkuje svým partnerům. „Je nutností a zejména v dnešní době poděkovat všem, kteří do sportu přispějí alespoň nějakou částkou. My máme štěstí, že máme silné partnery a jsme rádi, že nám pomáhají budovat značku podobně jako hráči na hřišti svými výkony,“ pokračuje Tomáš Jirsa.


Bez dětí by hokejbal dlouhodobě nemohl fungovat

Pardubický klub s novinkami nekončí. Představením dresů by měly odstartovat další akce, které Pardubice připravují. „Máme nadšený tým lidí, kteří se starají o management klubu a o jeho prezentaci občanům města. Začali jsme s vlastním pořadem Na Modrý, jehož vysílání chceme obnovit. Chceme hokejbal dostat ještě více do podvědomí a rozhodně nechceme zůstat jen u toho. Rádi bychom se vydali i jinou cestou, než je ta sportovní, víc ale prozrazovat zatím nebudu,“ usmívá se Tomáš Jirsa.

Pardubice dlouhodobě pracují na systémovém náboru mládeže, který není nikterak složitý, ale skrývá velké množství práce a zaujetí poměrně velkého množství lidí. „Za tohle patří obrovský kredit Jirkovi Kubešovi, který přišel s jednoduchým modelem náborů, jenž nám přináší ovoce v podobě nových hráčů do kategorie mini, mikro a přípravek. Bez dětí by hokejbal dlouhodobě nemohl fungovat. Samozřejmě nábory to nekončí. Je nutné kluky a holky nejen k hokejbalu přivézt, ale také je tam udržet. O to se starají naši skvělí trenéři a trenérky,“ zakončil Tomáš Jirsa.

Zveme všechny hokejbalové fanoušky, aby přišli 5. 3. 2022 lehce před 16:00 do polabinské arény, nebo se dívali živě na webu TVCOM.cz. Uvidí nové dresy HBC Pardubice a skvělý hokejbal dvou top extraligových celků!