CROSSDOCK Extraliga

Nabitý víkend Extraligy se blíží! Udrží si Karviná jarní stoprocentní bilanci?

Během tohoto víkendu se hokejbalové týmy z Extraligy opět vrhnou do boje. Na víkendovém programu je celkem 8 duelů, přičemž 6 se jich odehraje v sobotu a dva z nich až v neděli. Komu se bude dařit? Kdo získá důležité body před play-off? Kdo bude stoupat a kdo se naopak propadne?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU NA TVCOM.CZ<<


>>SLEDUJTE DUEL MEZI KERT PARKEM A PARDUBICEMI ZDE<<

Slezané z Karviné budou zajíždět k víkendovému dvojzápasu. V sobotu vyzvou severočeskou Elbu, která se přetahuje s Letohradem o 6. pozici v tabulce. Jeleni si v minulém kole na Ústečany vyšlápli, ale jak se Východočechům povede teď? Čeká na ně totiž tvrdý oříšek z Mostu. Ukáží Severočeši svou sílu? Právě Most a Karviná si to o další tři body rozdají v neděli. Kdo z tohoto dvojzápasu bude těžit? Karviná nebo Most?

Čeká nás také souboj posledního s předposledním. HBC Plzeň bude čelit příjezdu KOVA, jak dopadne toto utkání? Mečouni budou mít možnost se odtrhnout od KOVA, když jej porazí a když si v neděli poradí se silným Kladnem. Je to v jejich možnostech? Také uvidíme reprízu loňského finále, kdy Pardubice pocestují na půdu pražského Kert Parku. Zůstanou Pražané na vrcholu tabulky?

Na západě Čech si to rozdají dva mladé celky o postup do play off. Kdo s koho to bude? Dobřany nebo Hostivař? Tento zápas hodně napoví! Hradec má možnost také zabojovat o postup, ale to by musel porazit v sobotním duelu kladenské Rysy, na které však umí. Povede se to Pirátům?

Sledujte Extraligu na TVCOM! Na obrazovkách poběží 3 duely!

Sledujte na TVCOM v sobotu 12.3. 2022 od 16:00 buď duel ústecké Elby proti Karviné nebo reprízu loňského finále Extraligy mezi Kert Parkem a Pardubicemi. Který hokejbal Vás naláká více? V neděli od 11:00 budete moci sledovat také HBC Most, který bude proti Karviné bojovat o body, jež mu mohou pomoci získat celkové 1. místo v tabulce! Nenechte si tyto hokejbalové bitvy ujít!