CROSSDOCK Extraliga

S Karvinou nás jako vždy čeká tvrdá bitva, předvídá víkendový duel Jan Sedláček z Ústí nad Labem

Ústecká Elba si představovala trochu jiný vstup do jarní části, ale před sebou má duel s rozjetou Karvinou, ve kterém se mohu Severočeši zvednout a odrazit se k co nejlepšímu umístění pro play off. Jaké jsou plány na víkend nám prozradil obránce ústeckých hokejbalistů Jan Sedláček.

Spokojeni nejsme

Honzo, jak jste spokojeni se vstupem do jarní části?

Spokojeni určitě nejsme, z těch tří zápasů, co jsme zatím odehráli, jsme chtěli získat plný počet bodů a máme pouze 3. V zápasech nedodržujeme taktiku našich trenérů a děláme zbytečné chyby, to musíme určitě do dalších zápasů napravit.

V Letohradě jste prohráli 2:7, ale utkání jste dohrávali prakticky na dvě lajny, myslíte si, že v plném počtu byste bodovali?

Těžko říct, do Letohradu jsme sice jeli v okleštěné sestavě, ale náš výkon tam nebyl ideální a kluci z Letohradu se na nás dobře připravili, byli na tom výborně fyzicky a doslova nás uhonili. Za stavu 3:2 pro Letohrad jsme měli šance na vyrovnání, kdyby se to povedlo, zápas by určitě vypadal jinak, bohužel soupeř odskočil na 4:2 a to utkání rozhodlo.

Nyní vás čeká rozjetá Karviná, už máte taktiku, jak k tomuto zápasu přistoupit?

S Karvinou, jak to vždy bývá, bude tvrdá bitva. Určitě k zápasu musíme přistoupit jinak než k těm úvodním na začátku jara. Věřím, že se nám to podaří a Karvinou doma porazíme, potřebujeme bodovat.

>>EXTRALIGA ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<


Hledíme vzhůru

Utkání bude přenášet TVCOM.cz, jste nervóznější před kamerami nebo nevnímáte žádný rozdíl?

Určitě nejsem nervóznější, já osobně mám klidnější povahu, takže to vůbec nevnímám, ale ani kluci v týmu kamery neberou jako nějakou překážku nebo věc, kvůli které by měli být nervózní. Navíc kamery TVCOM.cz jsou na našem hřišti už „každozápasová“ rutina, takže žádný rozdíl.

Letošní tabulka je velice vyrovnaná, koukáte spíš za sebe a hlídáte postupovou osmičku nebo směřujete zraky vzhůru a chtěli byste mezi první čtyři týmy?

Rozhodně hledíme vzhůru, loňskou sezónu jsme obsadili 3. místo. Máme sice trochu jiný tým, zapojujeme více juniorů, ale naše ambice nejsou o nic menší než v loňském roce. Play off je úplně jiná soutěž, každý tým může porazit každého, navíc v letošní sezóně, která je nesmírně vyrovnaná, takže jestli budeme mezi prvními čtyřmi týmy po základní části, nehraje pro mě osobně žádnou roli.