CROSSDOCK Extraliga

Dobřany jdou do dvojzápasu o play off! Kdo ovládne východočeské derby?

Extraligová tabulka se nám každým kolem čím dál více zamotává. V nadcházejícím kole nás čeká šest sobotních duelů, ve kterých uvidíme pořádnou zápletku! HC Kert Park Praha a TJ Snack Dobřany si to navíc rozdají i v neděli! Kdo si v tabulce polepší a kdo naopak ztratí? Kdo se přiblíží play off?

Boj v popředí tabulky začíná nabírat na obrátkách! Stejně tomu je i na pomezí playoff!


V tomto kole si budou chtít hráči Mostu spravit chuť po prohře s Karvinou. V cestě jim tentokrát budou stát plzeňští Mečouni. Pražské KOVO se nachází v naprosto kritické situaci, kdy oba jarní zápasy prohrálo. Teď je čeká opravdu těžký los proti Kert Parku! Bude mít pražské derby jasného vítěze? Dobřany se v sobotu porvou o důležité body s ústeckou Elbou! V neděli na hřiště znovu vyběhnou hokejbalisté z Lužin a dobřanští Šneci. Podaří se Západočechům obrat favorita o body, které jim schází do play off?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<

Před televizními obrazovkami budete moci sledovat hned 3 sobotní duely. Jako první začne zajímavý zápas, v němž Hostivař vyzve HBC Kladno. Vyrovnají se hostivařští borci zkušeným Rysům? Na východě Čech se schyluje k velké bitvě mezi Jeleny a Pardubicemi. Kdo na jaře ovládne východ Čech? Jelenům by se body hodily, ale Pardubice svého soka chtějí určitě porazit! Rozjetá Karviná se před kamerami utká s Piráty, kteří budou zápolit o play off. Ale dokáží najít taktiku na rozjetou slezskou mašinu?