CROSSDOCK Extraliga

Trenér nás o přestávce vzbudil a my se dostali do hry, těší střelce hattricku Jaroslava Procházku

Zápas jako na houpačce jsme mohli vidět v pražské Hostivaři. Domácí tým nejdříve ovládl první třetinu, ale soupeř z Kladna ve druhé třetině utkání otočil a připsal si všechny tři body. Hlavním strůjcem úspěchu byl autor hattricku Jaroslav Procházka.

Zápas mi sedl

Jardo, o víkendu jste přehráli Hostivař, čekal jste takto vyrovnaný duel?

Upřímně jsem to čekal, Hostivař bojuje o play off a my bojujeme se zraněními.

O výsledku rozhodla druhá třetina, kterou jste vyhráli 3:0, cítil jste, že ve druhé části hrajete lépe než zbytek zápasu?

Určitě, v první třetině jsme na zápase ještě nebyli, ale o přestávce jsme si řekli, co zlepšit a trenér nás vzbudil, pak už to bylo lepší a dostali jsme se do hry.

Vy jste se podílel na obratu hattrickem, sedl Vám tento zápas, nebo jste využil vše, co se dalo?

Asi obojí, zápas mi sedl, jelikož Hostivař hraje běhavý hokejbal a já mám radši běhavé zápasy než ty silové, zároveň mi to tam zrovna padalo.


Jaroslav Procházka (vpravo) byl zvolen po zásluze nejlepším hráčem utkání. V 18 zápasech sezóny si zatím připsal 14 kanadských bodů za 10 gólů a 4 nahrávky. Zdroj fotky: fcb HBC Hostivař.

V play off musíme porazit každého

Základní část se blíží ke svému konci, je nějaký konkrétní soupeř, kterého byste si přál nebo nepřál do čtvrtfinále?

Nad tímhle nepřemýšlím, v play off musíme porazit každého.

Ve čtvrtfinále ALPA Českého poháru vás čekají Dobřany, co říkáte na tento los?

Čekal jsem spíše jiného soupeře, ale za Dobřany jsem určitě rád, jelikož oni právě hrají skvělý hokejbal, kdy napadají a lítají po celém hřišti a zápasy s nimi jsou ve výborném tempu.